CELEBRITIES

Τα λόγια της Sarah Paulson για την 75χρονη σύντροφό της αποδεικνύουν πως η αγάπη υπάρχει εκεί έξω

Evan Agostini/Invision/AP

Τι κι αν τις χωρίζουν 32 χρόνια; Η 43χρονη ηθοποιός Sarah Paulson και η 75χρονη Holland Taylor είναι ερωτευμένες εδώ και πολύ καιρό. Η αρκετά μεγάλη διαφορά ηλικίας τους ωστόσο, τις φέρνει συχνά αντιμέτωπες με αδιάκριτα σχόλια. Σε αυτά κλήθηκε να απαντήσει η Sarah στην τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό Modern Luxury.

«Αν κάποιος θέλει να σπαταλά χρόνο για να σκέφτεται ότι είμαι παράξενη επειδή αγαπάω τον πιο εντυπωσιακό άνθρωπο στον πλανήτη, τότε αυτό είναι δικό τους πρόβλημα. Εγώ περνάω μια χαρά», είπε η ηθοποιός για τα αρνητικά σχόλια.

H ηθοποιός αποκάλυψε πως αν και η σχέση τους μετρά τρία χρόνια, γνωρίστηκαν πριν μια δεκαετία και παρόλο που τότε ήταν σε άλλη σχέση η Taylor της έκανε μεγάλη εντύπωση. «Ήταν πιθανότατα η πιο εκλεπτυσμένα όμορφη γυναίκα που είχα δει ποτέ», είπε η ερωτευμένη ηθοποιός. Λίγους μήνες αφού ξεκίνησαν τη σχέση τους -ήθαν κοντά χρόνια μετά ανταλάσσοντας προσωπικά μηνύματα στο Twitter- η εκδηλωτική Sarah είχε πει: «Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι είμαι ερωτευμένη και το πρόσωπο που αγαπώ τυχαίνει να είναι η Holland Taylor».

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP