CELEBRITIES

Σταμάτα ό,τι κάνεις: η Rihanna φωτογραφήθηκε για το Elle

Με αφορμή την κυκλοφορία της δικής της σειράς καλλυντικών (η οποία δεν θα έρθει στην Ευρώπη και την Ελλάδα νωρίτερα από τον Σεπτέμβρη του 2018 - ΕΛΕΟΣ), η Rihanna φωτογραφήθηκε για το τεύχος Οκτωβρίου του αμερικάνικου Elle, φορώντας τα άπαντα από τη σειρά Fenty Beauty στο πρόσωπό της.

New @elleusa cover. Featuring @fentybeauty Match Stix in shade #UNICORN

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις

 

10 χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου της single, “Pon de Replay”, η Rihanna κατέχει το ρεκόρ των 8 άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις, έχει σχεδιάσει ρούχα για τον Armani και τα River Island, έχει εμφανιστεί στον κινηματογράφο, ήταν η πρώτη μαύρη πρέσβειρα του οίκου Dior και είναι και η καλλιτεχνική διευθύντρια της Puma.

*ανάσες*

 

Η βασίλισσα του κόσμου, λοιπόν, προωθεί τα καλλυντικά της ενώ παράλληλα το Elle ζήτησε από διάσημους φίλους και fans της, να της κάνουν κάποιες ερωτήσεις.

Ανάμεσά τους – για κάποιο λόγο – και ο David Copperfield (ο μάγος, ναι), ο οποίος τη ρώτησε: “Μπορώ να σε εξαφανίσω και να σε ξαναεμφανίσω οπουδήποτε στον κόσμο. Πού θες να πας και γιατί;”.

Η Rihanna απάντησε: “10 λεπτά πριν χάσω την παρθενιά μου… και τη σημειώνω αυτή την προσφορά”.

@Elleusa cover #2

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις

Η επόμενη – και μάλλον καλύτερη όλων – ερώτηση, ανήκει στην ηθοποιό Laverne Cox: “Τι σου έδωσε το θάρρος να εμφανιστείς με εκείνο το εμβληματικό Adam Selman φόρεμα στα CFDA Awards το 2014, και να πάρεις αυτό το ρίσκο που ήταν τόσο τέλειο και κομψό, αλλά και τολμηρό ταυτόχρονα;”

FLASHBACK

H Rihanna απάντησε: “Αγαπητή Laverne, εκμεταλλεύτηκα τα βυζάκια μου πριν κινήσουν προς το νότο. Είχα την ευκαιρία μου και την άρπαξα”.  

 

@elleusa cover #3 Featuring @fentybeauty

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις