CELEBRITIES

Η Rihanna βραβεύεται από το πανεπιστήμιο Harvard

Μπορεί να έχει κερδίσει Grammy για την προσφορά της στο τραγούδι, αλλά η Rihanna φέτος θα βραβευτεί για μια άλλη πολύ σημαντική πτυχή της: τη φιλανθρωπία. Το πανεπιστήμιο Harvard λοιπόν, την τιμά φέτος με τον τίτλο "Φιλάνθρωπος της Χρονιάς".

Η Riri θα παραλάβει το βραβείο της την Τρίτη, σε μια τελετή στο Cambridge. Έχει ιδρύσει ένα κέντρο ογκολογίας και πυρηνικής ιατρικής, για τη διάγνωση και τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού, στο νοσοκομείο Queen Elizabeth, στα Barbados.

met the bravest, most humble kids and young women this week! I can't wait to share more! #CLF #GC #GPE

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις

 

Τον Μάιο του περασμένου έτους, ίδρυσε το πρόγραμμα υποτροφιών Clara Lionel Foundation, το οποίο στοχεύει στο να δίνει σε ανθρώπους σε χώρες όπως η Κούβα και η Αϊτή, αλλά και τα Barbados, την ευκαιρία να σπουδάσουν στις ΗΠΑ.

“Το να δίνω είναι σημαντικό για μένα και θα έπρεπε να είναι για όλους”, είχε πει η Rihanna στο ετήσιο φιλανθρωπικό gala της, Diamond Ball. “Αν έχεις τη δυνατότητα να βοηθήσεις και να απλώσεις το χέρι σου, άσχετα με το αν είναι μικρό ή μεγάλο, τότε πρέπει οπωσδήποτε να το βάλεις αυτό ανάμεσα στις ευθύνες σου”.