CELEBRITIES

Ο Tom Hardy συγκεντρώνει χρήματα για τα θύματα της επίθεσης στο Manchester

Η  τρομοκρατική επίθεση που έγινε στο Manchester Arena, μετά το τέλος της συναυλίας της Ariana Grande στοίχισε τη ζωή σε 22 ανθρώπους ενώ άλλα 59 άτομα τραυματίστηκαν. Οι κάτοικοι του Manchester προσπαθούν να συνεχίσουν τη ζωή τους μετά από αυτό το τραγικό συμβάν ενώ εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο δείχνουν την υποστήριξή τους στα social media.

Ο ηθοποιός Tom Hardy αποφάσισε να ξεκινήσει εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων για τα θύματα της επίθεσης και τις οικογένειές του, ”Ελπίζω να μαζέψουμε χρήματα για το British Red Cross Society γιατί οι οικογένειες και τα παιδιά θα χρειαστούν υποστηριξη” έγραψε στο μήνυμά του ο ηθοποιός στη σελίδα justgivin.com που τρέχει ο ηλεκτρονικός έρανος.

”Σας ευχαριστώ που βρήκατε χρόνο για να επισκεφτείτε τη σελίδα μου στο JustGiving. Αυτό που συνέβη χτες το βράδυ στη συναυλία της Ariana Grande στο Manchester ήταν μια τραγωδία. Οικογένειες και παιδιά δέχτηκαν επίθεση και δολοφονήθηκαν σε ένα μέρος όπου πρέπει να είναι ασφαλείς και να απολαμβάνουν μια συναυλία” σημειώνει ο Tom ενώ παρακάτω ζητάει από τον κόσμο να συγκεντρώσουν χρήματα σαν μια κίνηση καλής θέλησης και αγάπης ώστε να βοηθήσουν όπως μπορούν τα θύματα και τις οικογένειές τους.

Μέχρι στιγμή έχουν συγκεντρωθεί 22,158 λίρες, το 146% του αρχικού στόχου που ήταν 15.000 λίρες. Μπορείς να βοηθήσεις στην εκστρατεία πατώντας ΕΔΩ.