CELEBRITIES

Η Nicole Kidman μιλά για την ηλικία της και στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα

Ένα από τα αποφθέγματα της Coco Chanel αναφέρει ''Κάθε γυναίκα έχει την ηλικία που της αξίζει''. Όσο κι αν η κουβέντα για την ημερομηνία γέννησης σε προβληματίζει να σου θυμίσω πως πρόκειται μόνο για έναν αριθμό. Το νόημα το βάζεις μόνη σου. Τη σημασία του την προσδιορίζεις όπως εσύ θέλεις. Μετά το σοκ της πρώτης ρυτίδας καλό θα ήταν να φλερτάρεις με την αυτογνωσία. Όσο πιο νωρίς το καταφέρεις τόσο πιο ευτυχισμένη ζωή θα έχεις. Η Nicole Kidman άργησε κομματάκι αλλά έχει να μας πει κάτι πολύ σημαντικό.

Μίλησε στα βραβεία Glamour Women Of The Year και θέλησε να μοιραστεί τις πιο προσωπικές της σκέψεις. Αυτές τις γυναικείες σκέψεις που είτε θα σου δώσουν ώθηση, είτε θα σε κάνουν έρμαιο μίας εικόνας που διαρκώς αλλάζει.

”Σε δύο εβδομάδες από τώρα θα κλείσω τα 50. Ποτέ δε θα μπορούσα να σκεφτώ πως αυτή θα ήταν η καλύτερη χρονιά της ζωής μου. Στα 40 μου πίστευα πως στα 50 θα αποσυρθώ αλλά θα ήθελα να πω σε όλες τις γυναίκες εκεί έξω πως τίποτα δεν τελειώνει στα 40 ούτε καν στα 50. Όλα ξεκινούν.”

Τι φόρεσε;

Joel Ryan/Invision/AP

Ένα από τα πιο όμορφα χρώματα του καλοκαιριού. Η λιλά δαντελένια τουαλέτα Erdem από τη φθινοπωρινή συλλογή του οίκου για το 2017 ήταν (μία ακόμα) ιδανική επιλογή.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Joel Ryan/Invision/AP