CELEBRITIES

Ο Morgan Freeman κατηγορείται ότι είχε σχέση με τη θετή εγγονή του

AP Photo/Evan Agostini

Ακούγεται εδώ και περίπου μία δεκαετία ότι ο Morgan Freeman είχε σεξουαλικές σχέσεις με την εγγονή της πρώτης του γυναίκας, με την οποία δεν είχαν καμία συγγένεια εξ' αίματος. Φυσικά και οι δύο αρνούνταν κατηγορηματικά ότι κάτι τέτοιο ισχύει.

Σήμερα, το πρώην αγόρι της Hines, της εν λόγω εγγονής του Freeman, κατηγορείται για τη δολοφονία της, αφού την μαχαίρωσε 25 φορές και τη σκότωσε το 2015.

Ανάμεσα στα όσα είπε στο δικαστήριο, η δικηγόρος του Lamar Davenport, υποστήριξε πως όχι πολύ πριν τον θάνατό της, η E’ Dena Hines αποκάλυψε στον σύντροφό της ότι «ο παππούς της είχε μια σεξουαλική σχέση μαζί της». Περίπου έξι εβδομάδες πριν τη δολοφονία της, η Hines έστειλε ένα μήνυμα στον Davenport, όπου του έγραφε ότι έχει σχέση με έναν μεγαλύτερο άντρα: «Δεν του ζητάω συμβουλές. Τηλεφώνησε για να με ρωτήσει και τον μπλόκαρα, όχι για σένα, αλλά για μένα επειδή οι άντρες που μου δημιουργούν συναισθήματα “παππού” δεν χρειάζεται να είναι καθόλου στη ζωή μου». Τότε ο Davenport της απάντησε «σε ό,τι έχει να κάνει με τον παππού σου, θα υπάρχει πάντα εκεί μια υποτακτική σχέση».

Όταν ένας φωτογράφος πέτυχε έξω τον Freeman και του ζήτησε να σχολιάσει τα λεγόμενα του Davenport για τη σχέση με τη θετή εγγονή του, εκείνος απάντησε λέγοντας «Δεν έχω καν ιδέα για τι πράγμα μιλάς».

Τρία χρόνια πριν τον θάνατό της, είχε ακουστεί ότι ο Freeman σχεδίαζε να παντρευτεί την Hines, αλλά και οι δύο αρνούνταν κατηγορηματικά ότι συνδέονται με τέτοιο τρόπο.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Evan Agostini