CELEBRITIES

H Mischa Barton μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, μετά από ένα περίεργο ξέσπασμα

Η 31χρονη πρωταγωνίστρια του OC, Mischa Barton, μεταφέρθηκε χωρίς να προβάλλει αντίσταση στο νοσοκομείο, αφού οι γείτονές της κάλεσαν την αστυνομία και την πυροσβεστική, όταν την είδαν να κρέμεται από τον φράχτη της αυλής του σπιτιού της και να φωνάζει πράγματα που δεν έβγαζαν ιδιαίτερο νόημα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΤΜΖ.

Ανάμεσα στα όσα μπόρεσαν να ξεχωρίσουν, η Mischa έλεγε πως η μητέρα της είναι μάγισσα, αλλά και ότι ο κόσμος καταστρέφεται και κάτι για τον Ziggy Stardust – όνομα το οποίο έχει δώσει και στον σκύλο της. Φορούσε μόνο ένα μακρύ πουκάμισο και μία γραβάτα καθ’ όλη τη διάρκεια του περιστατικού.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να εκτιμηθεί από τους γιατρούς η κατάσταση της υγείας της, ενώ αυτό δεν είναι το πρώτο επεισόδιο ψυχικής υγείας στο οποίο εμπλέκεται η Mischa, αφού το 2009, είχε περιοριστεί από έναν ψυχίατρο, σύμφωνα με τον νόμο 5150, ο οποίος επιβάλλει τέτοια αντιμετώπιση σε άτομα τα οποία θεωρείται πως έχουν κάποια ψυχική διαταραχή κι έτσι είναι επικίνδυνα για τους άλλους, αλλά και τον εαυτό τους.