CELEBRITIES

Στο στόχαστρο αναρχικών η Μιμή Ντενίση

ndp

Έχει συνηθίσει να πρωταγωνιστεί στο θέατρο και την τηλεόραση, αλλά αυτή τη φορά η Μιμή Ντενίση έγινε «πρωταγωνίστρια» σε αφίσα που έχει κολλήσει η ομάδα «Αυτοδιαζειριζόμενο στέκι Αρχιτεκτονικής» στο κέντρο της Αθήνας. Η αφίσα αναφέρεται στους κατοίκους του Πεδίου του Άρεως που διεκδικούν την αποκατάσταση της τάξης και της καθαριότητας της περιοχής και εναντιώνονται στο εμπόριο ναρκωτικών που γίνεται στο πάρκο.

Την αφίσα κοσμεί η ηθοποιός σε μεγάλη φωτογραφία από τη συμμετοχή της στην πρωτοβουλία της ομάδας «Επιμένουμε Πεδίο του Άρεως» να βάψει λευκή την πρόσοψη του ερειπωμένου αναψυκτηρίου «Green Park», ενώ γίνεται αναφορά και στον Γιώργο Πατούλη.

«Δεν είναι τίποτα περισσότερα από μια χούφτα οργισμένων ηλιθίων που αξιοποιεί τις σχέσεις της, τις μούρες της (όπως τη Μιμή και τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων στις επόμενες δημοτικές εκλογές, ΓΙώργο Πατούλη) και μικροπολιτικές πρακτικές επιπέδου facebook για να διαφημίσει τις διαθέσεις της για ένα κομμάτι της μητρόπολης», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην αφίσα που κατηγορεί τους κατοίκους του Πεδίου του Άρεος που διαμαρτύρονται για την υποβάθμιση της περιοχής για «συγκαλυμμένο ρατσισμό«.

Μιλώντας χθες στον ΣΚΑΪ για τις κατηγορίες που διατυπώθηκαν στην αφίσα η Μιμή Ντενίση σημείωσε μεταξύ άλλων: «Δεν ζητάμε ούτε κάτι μικροαστικό, ούτε κάτι ηλίθιο, αντίθετα αυτό που ζητάμε είναι φιλολαϊκό. Ζητάμε ένα πάρκο που να είναι για όλο το λαό, να πηγαίνουν όλοι και να κάνουν μια βόλτα εκεί. Απλά και ουσιαστικά πράγματα που μπορεί να συμβαίνουν σε μια ευνομούμενη κοινωνία» υπογράμμισε και πρόσθεσε πως αυτά που ζητούν οι κάτοικοι δεν σχετίζονται μόνο με την  καλαισθησία και τον καλλωπισμό. Δεν καταφερθήκαμε ποτέ εναντίον των τοξικο-εξαρτημένων, δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται επίθεση εναντίον μας. Νοιαζόμαστε γι’ αυτούς».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency