CELEBRITIES

Η Sharon Osbourne επιβεβαιώνει την κακοποίηση της Mel B από το σύζυγό της

Πριν από λίγες μέρες, το πρώην μέλος των Spice Girls και νυν κριτής του X Factor, Melanie B, εξέπληξε τους πάντες όταν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από το μέχρι πρότινος σύζυγός της και πατέρα της κόρης της, Stephen Belafonte, με την κατηγορία της μακροχρόνιας άσκησης ενδοοικογενειακής βίας και σεξουαλικού εκβιασμού, ζητώντας παράλληλα και την πλήρη επιμέλεια της κόρης τους, Madison.

Μπορεί ο Stephen Belafonte να χαρακτηρίζει τις κατηγορίες εξοργιστικές και αβάσιμες, όμως η πρώην συνάδελφος της Melanie B στο X Factor, Sharon Osbourne έχει μια εντελώς διαφορετική άποψη, γι’ αυτό κα προέβη δημόσια σε αποκαλύψεις σχετικά με την κακοποίηση που βίωνε το πρώην “πικάντικο” κορίτσι.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σόου χθες το βράδυ, υποστήριξε τη Melanie B και δήλωσε μεταξύ άλλων: “Η κατάσταση που βίωνε τα τελευταία 10 χρόνια δεν είναι μόνο σωματική κακοποίηση αλλά και ψυχολογική“.

Ενώ, αναφέρθηκε και σ’ ένα συγκεκριμένο περιστατικό που συνέβη πριν 3 χρόνια, στις 2 τελευταίες μέρες του X Factor: “Την πρώτη μέρα δεν κατάφερε να έρθει, ήταν στο νοσοκομείο. Και, σε όλα τα επίσημα έγγραφα, αναφερόταν ότι είχε κακοποιηθεί από το σύζυγό της. Επέστρεψε την τελευταία μέρα με μαυρισμένο μάτι και μώλωπες παντού, αλλά κατάφερε να ανταπεξέλθει στον τελικό“.