CELEBRITIES

Το βίντεο που αποδεικνύει ότι η Melania φοβάται πραγματικά τον Trump

Δεν ξέρω πώς να προσεγγίσω το θέμα με το viral βιντεάκι που δείχνει την τρομοκρατημένη Melania να αλλάζει σε κλάσματα δευτερολέπτου έκφραση όταν της μιλάει ο *insert  emoji εμετού* Donald Trump.

Από τη στιγμή που εμφανίστηκε στο twitter feed μου, το είδα κάμποσες φορές και πραγματικά δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω χαιρέκακα και να πω ‘karma is a bitch Μελάνια μου, όπως έστρωσες θα κοιμηθείς’ ή να την λυπηθώ και να μπω στη διαδικασία να σκεφτώ πόσο δύσκολα παίζει να περνάει αυτή η γυναίκα.

”Ταινία τρόμου σε 8 δευτερόλεπτα” έγραψε χαρακτηριστικά ένας φίλος μου κάτω από το βίντεο και η αλήθεια είναι ότι καμία σκηνή ταινίας τρόμου δεν μπορεί να σε κάνει να ανατριχιάσεις τόσο πολύ όσο το βλέμμα της Melania εκείνη τη στιγμή. Ακόμα και η Sansa όταν έβλεπε τον Ramsay Bolton μπροστά της λιγότερο τρομοκρατημένη ήταν.

Κάποιοι αμφισβήτησαν το βίντεο, λέγοντας ότι το έχουν απλά να παίζει ‘προς τα πίσω’ και ότι η Melania χαμογέλασε σε αυτό που της είπε ο άντρας της, κάποιοι άλλοι πάντως υποστηρίζουν ότι κάποιος πρέπει να σώσει την Melania από αυτό το γάμο γιατί φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν περνάει καθόλου καλά με όλο αυτό που συμβαίνει. Το #freeMelania πάντως στο twitter έχει συγκεντρώσει χιλιάδες tweet με φωτογραφίες και gif που δείχνουν πόσο άσχημα της συμπεριφέρεται ο Trump.

2

(Όχι, πες, δεν σε τρομάζει η ιδέα και μόνο του τι μπορεί να της είπε; Για να μην συζητήσω για το αλαζονικό ύφος που έχει όταν γυρνάει μπροστά).