CELEBRITIES

Οι 5 λόγοι για τους οποίους η Meghan Markle γράφει ιστορία σήμερα

Evan Agostini/Invision/AP

Ο γάμος του πρίγκιπα Harry και της Meghan -προσεχώς όχι πια- Markle δεν είναι μόνο το γεγονός της χρονιάς για τη Βρετανία. Είναι ένα νέο κεφάλαιο σε αυτή. Η Meghan Markle θα γίνει το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας και επισήμως και από τη στιγμή του γάμου και μετά θα έχει στην κατοχή της μερικά ιστορικά ρεκόρ.

Ο πρώτος διπλός λόγος για τον οποίο η Meghan θα γράψει τη δική της ιστορία είναι ότι είναι Αφροαμερικανή. Η Meghan θα γίνει η πρώτη μιγάδα που θα μπει στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, και με την αποδοχή της στους κόλπους της η βρετανική μοναρχία δείχνει -καιρός ήταν- ένα πιο μοντέρνο πρόσωπο. Επιπλέον είναι Αμερικανίδα και θα γίνει η πρώτη πολίτης των ΗΠΑ που θα λάβει τον τίτλο ευγενείας Η αυτού υψηλότης (Her Royal Highness -HRH).

H Meghan δεν σταματά εδώ με τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry να σπάει τους κανόνες. Παρόλο που ο πρίγκιπας Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα ήταν και οι δύο χωρισμένοι όταν παντρεύτηκαν το 2014, ο γάμος τους ήταν πολιτικός κι έτσι η Meghan θα είναι η πρώτη διεζευγμένη νύφη που θα παντρευτεί με κάθε επισημότητα έναν πρίγκιπα και επίσης θα είναι και η μεγαλύτερη σε ηλικία βασιλική νύφη ως τώρα (είναι 36 ετών).

Ας μην ξεχνάμε τέλος ότι η Meghan πριν γίνει το κορίτσι του πρίγκιπα Harry ήταν ήδη διάσημη, ανατρέποντας άλλο ένα δεδομένο στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας που ως τώρα απαρτιζόταν από μέλη που μέχρι το γάμο τους βρίσκονταν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Και παρόλο που προς το παρόν η Meghan δείχνει να έχει βάλει τέλος στην καριέρα της στην υποκριτική, ποτέ δεν ξέρεις τι θα φέρει το μέλλον.

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP