CELEBRITIES

Η Κάτια Νικολαΐδου σπάει τη σιωπή της για το δικό της περιστατικό με τον Μάνο Παπαγιάννη

NDP Photo Agency

Μετά την υπόθεση του φερόμενου ξυλόδαρμού της Σοφίας Παυλίδου από τον συμπρωταγωνιστή της, Μάνο Παπαγιάννη, το ρεπορτάζ της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» ανέφερε πως ο ηθοποιός είχε αντιδράσει με τον ίδιο τρόπο σε αντίστοιχο σκηνικό με την Κάτια Νικολαΐδου πριν τρία χρόνια σε περιοδεία με το έργο Ποντικοπαγίδα.

«Ήθελα να πιστεύω πως ήταν ένα τυχαίο περιστατικό τότε. Η συνείδηση μου δεν μου επιτρέπει να σωπάσω. Θα μιλήσω εκεί που πρέπει όταν μου ζητηθεί» έγραψε η Κάτια Νικολαΐδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μετά τη δημοσιοποίηση της δικής της υπόθεσης.

 

Η Σοφία Παυλίδου δηλώνει: «Πιστεύω δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει και, αφού το έκανε σε μένα, πάει να πει ότι με μεγάλη ευκολία θα το ξανακάνει κι εγώ αυτό δεν θέλω να συμβεί. Θα είμαι υπεύθυνη κι εγώ αν το αφήσω αυτό το πράγμα έτσι.» Και ο Μάνος Παπαγιάννης επιμένει με δηλώσεις του στο Έθνος πως: «Δεν υπήρξε κανένας ξυλοδαρμός, κανενός είδους βία.»

Κι όσο συμβαίνουν αυτά η Αγγελική Δαλιάνη, σύζυγος Μάνου Παπαγιάννη, έκανε το πρώτο σχετικό σχόλιο το έκανε το βράδυ της Δευτέρας αναρτώντας instagram story το οποίο προφανώς αναφέρεται στο περιστατικό.

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency