CELEBRITIES

Survivor 2: Το πρώτο μήνυμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μετά την αποχώρηση

NDP

Όχι μία, ούτε δύο, αλλά 59 ημέρες πέρασε στην παραλία των Διασήμων η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια που αποχώρησε από το Survivor 2 το βράδυ της Πέμπτης 22 Μαρτίου, έκανε την επανεμφάνισή της στα social media και μοιράστηκε ήδη το δικό της μήνυμα μέσω Instagram. «Όταν πήρα την απόφαση να μπω στο Survivor δεν πίστευα ούτε εγώ να σας πω την αλήθεια ότι πάω... Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι το έζησα και δεν το ονειρεύτηκα!» έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Το πιο περίεργο είναι ότι θα ήθελα να είμαι ακόμα στην καλύβα και θα έλεγα άλλες 1000 φορές ξανά το ναι! Στην ζωή μου όποτε είπα ποτέ με διεύψευσα και όποτε πήγα με την καρδιά δεν έχασα» συνέχισε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ευχαρίστησε το κοινό για την στήριξη του και χαρακτήρισε το Survivor 2 μάθημα ζωής.

 

Η παρουσιάστρια που την ημέρα της αποχώρησής της εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την ευκαιρία που είχε να ξανασυστηθεί με το κοινό, με το που πήρε ξανά στα χέρια της το κινητό της ενθουσιάστηκε με τα μηνύματα που είχε λάβει από όσους τη στήριξαν και το έδειξε μέσα από ένα Instastory της που μοιράστηκε από το Las Terrenas του Άγιου Δομήνικου όπου βρίσκεται ως τώρα. «Υπάρχουν λόγια; Υπάρχουν; Έχω πάρει το κινητό και έχω τρελαθεί, διαβάζω τα μηνύματά σας και δεν το περίμενα. Σας υπερ-ευχαριστώ για όλη αυτή τη στήριξη, την πίστη και την δύναμη που μου δώσατε. Τα έχω χαμένα. Έρχομαι Ελλάδα, μου έχετε λείψει!» είπε χαμογελαστή.