CELEBRITIES

Οι πρώτες φωτογραφίες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου απο το αεροδρόμιο και η συγκίνησή της

NDP

«Έρχομαι Ελλάδα! Μου έχετε λείψει» ήταν τα τελευταία λόγια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο που την έφερε στην Ελλάδα την Παρασκευή 23 Μαρτίου. Η παρουσιάστρια μετά από 59 ημέρες παραμονής στον Άγιο Δομήνικο, και την πρωτοφανή για την ίδια δοκιμασία του Survivor 2 βρέθηκε στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όπου την περίμεναν οι δικοί της άνθρωποι.

Οι γονείς της, Βασίλης και Πόπη, ήταν εκεί για την παρουσιάστρια και εκείνη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν τους αντίικρισε και τους αγκάλιασε.

NDP

NDP

 

Άλλωστε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κάθε στιγμή από την αποχώρηση της από το ριάλιτι επιβίωσης και έπειτα είναι γεμάτη συγκινήσεις. Μόλις χθες το Instastory της είχε γεμίσει με μηνύματα ευγνωμοσύνης προς τον κόσμο που την είχε στηρίξει με την αγάπη του, μια αγάπη που όπως είπε η ίδια ήταν αναπάντεχη.

Με μια αγκαλιά λουλούδια, τους γονείς της στο πλευρό της, αλλά και την Κρίστη Κρανά στην σχολή μοντέλων της οποίας είχε ξεκινήσει την πορεία της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε και τις πρώτες της δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο.

NDP

 

Η ίδια δεν έπαψε να δακρύζει ούτε ενώ μιλούσε στους δημοσιογράφους, μετά την δυνατή εμπειρία που έζησε στο Survivor 2 την οποία άλλωστε χαρακτήρισε “μάθημα ζωής”.

NDP

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency