CELEBRITIES

Δημοσιεύτηκε η κατάθεση της Kim Kardashian για τη ληστεία στο Παρίσι

Περισσότερες τρομακτικές λεπτομέρειες σχετικά με την επίθεση και τη ληστεία που έγινε στην Kim Kardashian τον περασμένο Οκτώβριο βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες. Η γαλλική εφημερίδα Le Journal du Dimanche δημοσίευσε την κατάθεση της Kim και το NBC επιβεβαίωσε την εγκυρότητα του κειμένου ωστόσο η αστυνομία δεν έχει δώσει επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το θέμα.

Στην κατάθεση η Kim εξηγεί ότι δούλευε στον πάνω όροφο ενώ η αδερφή της, Kourtney με τη βοηθό της άλλαζαν ρούχα όταν άκουσε φασαρία.

”Άκουσα φασαρία στην πόρτα, σαν βήματα και ρώτησα αμέσως ποιος είναι αλλά δεν απάντησε κανείς. Κάλεσα τον σωματοφύλακά μου στις 2.56 και από το ματάκι της πόρτας είδα ότι πλησίαζαν δύο άντρες ενώ το άτομο του ξενοδοχείου που είχε βάρδια ήταν δεμένος. Είχαν και οι δύο σύνεργα και ο ένας φορούσε μάσκα σκι- αυτός έμεινε μαζί μου”, λέει χαρακτηριστικά στην αναφορά.

”Απαίτησαν, σε έντονη γαλλικη προφορά, να τους δώσω το δαχτυλίδι μου. Ήταν δίπλα στο κομοδίνο μου και κόστιζε 4 εκ. δολάρια. Του είπα ότι δεν ήξερα που ήταν, με απείλησε με όπλο και του έδειξα που ήταν. Με άρπαξαν και με οδήγησαν στο χολ. Φορούσα μόνο ένα μπουρνούζι και από μέσα ήμουν γυμνή. Στη συνέχεια με πήγαν ξανά στο δωμάτιο και με έσπρωξαν στο κρεβάτι, με έδεσαν με πλαστικά καλώδια και έβαλαν ταινία στα χέρια, το στόμα και τα πόδια μου”.

Όσον αφορά τα κοσμήματα που της έκλεψαν, δήλωσε ότι ήταν δύο διαμαντένια βραχιόλα Cartier, ένα χρυσό και ένα διαμαντένιο κολιέ Jacob, διαμαντένια σκουλαρίκια Lorraine Schwartz και ένα χρυσό Rolex. ”Υπολογίζω ότι έκλεψαν γύρω στα 5 εκ. και μετά έφυγαν από το δωμάτιο”, σχολίασε η Kim.

Η Kim Kardsashian δεν έχει κάνει κάποια δήλωση ακόμα σχετικά με την κατάθεση που δημοσιεύτηκε.