CELEBRITIES

Σε κόντρα η Κατερίνα Στικούδη με την Κατερίνα Καινούργιου

Να περάσει ο κύριος Μπίγαλης στο πλατό. ''Αχ βρε Ρίνα Κατερίνα η φυγή σου φωτιά η θύμηση σου λεπίδα που με κόβει δυο κομμάτια τέσσερα, δεκατέσσερα''. Ευχαριστούμε πολύ για τη μουσική επιμέλεια. Στα δύο κόπηκαν Κατερίνα Στικούδη και Κατερίνα Καινούργιου για μία δήλωση της δεύτερης αναφορικά με την προτίμησή της στην Ελένη Φουρέιρα για την εκπροσώπηση της χώρας στην Eurovision.

H παρουσιάστρια είπε πως θα της άρεσε καλύτερα η Ελένη Φουρέιρα στην Eurovision παρά η Κατερίνα Στικούδη. Και κάπως έτσι ξεκινά ο πόλεμος δηλώσεων.

Η δήλωση της Κατερίνας Στικούδη

”Δεν είμαστε φίλες με την Κατερίνα για να παρεξηγηθώ. Ο καθένας μπορεί να λέει ελεύθερα τη γνώμη του. Άλλοι την λένε καλοπροαίρετα κι άλλοι κακοπροαίρετα”, απαντά, σε ερώτηση του Ok!, η τραγουδίστρια και συνεχίζει: ”δεν ξέρω αν η Κατερίνα ήταν κακοπροαίρετη απέναντί μου. Μήπως θέλει να πάει για κριτής στο The Voice; Μήπως θα της άρεσε να κάθεται σε μια καρέκλα και να κρίνει τραγουδιστές; Αν έχει τις μουσικές γνώσεις και μπορεί να κρίνει, ας το κάνει. Εγώ πάντως δεν θα την κρίνω, ούτε για το αν μπορεί να παρουσιάσει καλά, ούτε για το αν κάνει νούμερα, ούτε για το αν έχει όλα τα στοιχεία στον λόγο της που χρειάζεται μια καλή παρουσιάστρια. Δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Αν αυτή θεωρεί ότι εκτός από παρουσιάστρια  μπορεί να είναι και κριτής φωνητικών ικανοτήτων των τραγουδιστών, μπράβο της. Θα ήθελα μόνο να της πω ότι υπάρχει ένα ρητό που λέει μην κρίνεις για να μην κριθείς”.

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου

”Έχω πάθει σοκ διότι έχω μιλήσει όλο αυτό τον καιρό με τα καλύτερα λόγια για την Κατερίνα, για το πόσο καλό κορίτσι είναι, για το πόσο καλή είναι σ’ αυτό που κάνει, πόσο σέβεται την σχέση της, πόσο άξια είναι. Κατερίνα μάλλον δεν τα έχεις δει όλα αυτά! Για την Eurovision μου αρέσει πιο πολύ η Φουρέιρα, την γνώμη μου είπα, δεν είμαι, ούτε κριτής μουσικής. Είπε απίστευτες κακίες! Έχω πάθει σοκ. Στεναχωρήθηκα μ’ αυτήν την επίθεση. Και για την εκφορά του λόγου μου, ειλικρινά, είναι κάτι που έχω προσπαθήσει τόσο πολύ και κανείς δεν έχει πει τίποτα γι’ αυτό το ειδικό χαρακτηριστικό που έχω, ούτε καν γλωσσολόγοι. Και, ξαφνικά, ακούω από την Στικούδη να μου κάνει επίθεση. Σοκ”.