CELEBRITIES

Αγνώριστη η Kate Moss στη sexy φωτογράφιση για το περιοδικό W

H Kate Moss συνεχίζει να κάνει τον χαμό της παρόλο που θεωρητικά ο καιρός της ακμής της ως μοντέλο, έχει παρέλθει. Παρολ' αυτά και γυμνή συνεχίζει να φωτογραφίζεται, και μπαίνει εξίσου καλά στους όποιους ρόλους της αναθέσουν σε κάποια φωτογράφιση.

Στο τελευταίο της shooting από τους Mert & Marcus για το περιοδικό W, η Kate Moss εμφανίζεται με μαύρο καρέ, αρκετά σηκωμένα φρύδια και υπερβολικό eyeliner, με τον Luka Isaac να ποζάρει δίπλα της ντυμένος με γυναικεία εσώρουχα. Παράλληλα μίλησε για τη σχέση της με το γυμνό στα πρώτα της βήματα, αλλά και τον εφηβικό της έρωτα, τον Johnny Depp, με τον οποίο είχαν τέσσερα χρόνια σχέση.

And when KATE met Luka #mertandmarcus

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Mert Alas (@mertalas) στις

Από την αρχή, οι φωτογράφοι πάντα μου ζητούσαν να βγάλω τα ρούχα μου, παρόλο που δε μου αρέσει καθόλου το σώμα μου. Έπρεπε απλά να νιώσω άνετα γυμνή.

 

KATE MOSS for @wmag

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Mert Alas (@mertalas) στις

#love #love #love #KateMoss Photo by #MertAlas and #MarcusPiggott styled by #EdwardEnninful #WMagazine #March #2016 #mertandmarcus

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Nayla Al Naimi (@nayla_alnaimi) στις

 

KATE by #mertandmarcus

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Mert Alas (@mertalas) στις

Kate by #mertandmarcus for W Magazine March 2017

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @lilagracekatemoss στις

Η φωτογράφιση και η συνέντευξη αυτή, είναι μέρος του τεύχους Μαρτίου του περιοδικού W, για το οποίο εκτός από την Kate Moss, φωτογραφήθηκαν και οι Jennifer Lopez, Jessica Chastain, Taraji P Henson και Donatella Versace, για τη θεματική “Powerful Women”, μιλώντας για το πώς μπορεί μια γυναίκα να διατηρηθεί στην κορυφή, σε ανδροκρατούμενα επαγγέλματα.