CELEBRITIES

Η Kate Middleton γέννησε

ASSOCIATED PRESS

Ήδη από το βράδυ της Κυριακής (όπου η Βασίλισσα Ελισάβετ γιόρτασε τα 92α γενέθλιά της) το Παλάτι είχε μπει σε κατάσταση ετοιμότητας. Η Kate Middleton γέννησε ένα αγόρι βάρους 3.600 γρ.

Με τον πρίγκιπα William να βρίσκεται μονίμως στο πλευρό της, η 36χρονη Δούκισσα μπήκε από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (23/04), στην exclusive μαιευτική πτέρυγα του St Mary’s Hospital (εκεί δηλαδή όπου γεννήθηκε και ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte) στην περιοχή Paddington του Λονδίνου, για να ξεκινήσει ο τοκετός.

 

Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι ένα τυπικό δωμάτιο στο Lindo Wing και ένας φυσιολογικός τοκετός κοστίζει 5.900 λίρες (δηλαδή 6.775 ευρώ) το βραδυ.

Όλοι γνώριζαν ότι πρόκειται να γεννήσει τον Απρίλιο, αλλά το Παλάτι δεν είχε ανακοινώσει συγκεκριμένη ημέρα. Ήδη βέβαια οι προετοιμασίες έξω από το μαιευτήριο είχαν ξεκινήσει από την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου με την τοποθέτηση πινακίδων που απαγόρευαν το παρκάρισμα έξω από την κλινική.

Γύρω από το μαιευτήριο είχαν μαζευτεί όχι μόνο δημοσιογράφοι, αλλά και χιλιάδες φαν της βασιλικής οικογένειας.

Tελικά, στις 11 το πρωί της Δευτέρας έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι. Σύμφωνα με το tweet που ανέβασε ο επίσημος λογαριασμός του Kensigton Palace μητέρα και βρέφος χαίρουν άκρας υγείας ενώ η Βασίλισσα, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν ενημερωθεί για τα ευχάριστα νέα. 

 

Kεντρική φωτογραφία:  ASSOCIATED PRESS