CELEBRITIES

Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για τον τοκετό της Kate Middleton

Simon Dawson/pool via AP

Πινακίδες προσωρινής απαγόρευσης του parking και οδοφράγματα τοποθετήθηκαν σήμερα έξω από μαιευτήριο όπου πρόκειται να γεννήσει η Kate Middleton το τρίτο της παιδί μέσα στον Απρίλιο, ενώ δημιουργήθηκε και ειδική σήμανση για τους χώρους όπου θα φιλοξενηθούν τα media για το μεγάλο γεγονός για την Βρετανία.

Αυτό είναι και το πρώτο σημάδι ότι ξεκινούν οι προετοιμασίες για την υποδοχή της δούκισσας Catherine του Cambridge στο νοσοκομείο St. Mary’s στο δυτικό Λονδίνο. Οι πινακίδες απαγορεύουν το παρκάρισσμα από τις 9 Απριλίου μέχρι και τις 30 του ίδιου μήνα για κάποιο αδιευκρίνιστο “γεγονός”. Άλλωστε το Παλάτι δεν έχει αποκαλύψει πότε είναι η τελική ημερομηνία τοκετού της Kate Middleton, οπότε και το νοσοκομείο δεν θα μπορούσε να το προδώσει.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

 

Σύμφωνα με το Αμερικανικό People, ανταποκριτής του οποίου δημοσίευσε και σχετική φωτογραφία μέσω Twitter, το ίδιο είχε συμβεί και με τις δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες της Kate Middleton το 2015 -οπότε γεννήθηκε η πριγκίπισσα Σάρλοτ- και το 2013 -όταν υποδέχτηκε τον πρίγκιπα Τζορτζ. Οι πινακίδες είχαν μπει τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν γεννήσει σηματοδοτόντας και πάλι την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης.

Κεντρική φωτογραφία:Simon Dawson/pool via AP