CELEBRITIES

Έγκυος στο τρίτο παιδί η Kate Middleton (;)

Μπορεί κάποιοι να βιάστηκαν να κάνουν λόγο πριν λίγο καιρό για "σύννεφα" στο γάμο του πρίγκηπα William και της Kate Middleton, όταν ήρθαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του από τις διακοπές του με τους φίλους του παρέα με μερικές αιθέριες υπάρξεις, ωστόσο φαίνεται πως τίποτα απ' όλα αυτά δεν είναι αλήθεια.

Το τελευταίο διάστημα όλο και πλήθαιναν τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Kate Middleton να είναι έγκυος στο τρίτο παιδί του πριγκηπικού ζευγαριού, χωρίς ωστόσο να υπάρξει ποτέ έως τώρα κάποια επίσημη ανακοίνωση από το Παλάτι.

Εδώ και λίγες μέρες, τα βρετανικά Μέσα αναφέρουν πως πράγματι η Kate Middleton είναι έγκυος και αφού συμπλήρωσε τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της το ανακοίνωσαν μαζί με τον William στην υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, ενώ κάποια άλλα συμπληρώνουν ότι ανέθεσαν στον 4χρονο πρωτότοκο γιο τους George να πει το χαρμόσυνο νέο στη βασίλισσα Ελισάβετ, τον πρίγκηπα Κάρολο και την Καμίλα.

Δε μένει παρά να δούμε αν τελικά το Παλάτι θα πάρει επίσημα θέση στο θέμα, είτε επιβεβαιώνοντας είτε διαψεύδοντας την είδηση.