CELEBRITIES

Η Gigi Hadid είναι (ακόμα) 22 χρόνων. Τι θα γίνει Gigi;

Δεν θέλω να σε ταράξω αλλά η Gigi Hadid είναι ΑΚΟΜΑ 22 χρονών. ''Άσε μας ρε Νάνσυ, από τότε που ήρθες η Gigi δεν έχει μεγαλώσει; Ακόμα τόσο είναι; Τι γίνεται πια;'' Αυτό το μικρό παραλήρημα ακούστηκε πριν λίγα λεπτά στο γραφείο όταν αναφέρθηκα στο γενέθλιο instagram post που έκανε η Gigi, aka Τζίτζαρος της καρδιάς μας.

Όσο κοιτούσα τη φωτογραφία που ανέβασε, στην οποία την βλέπουμε αγκαλιά με την τούρτα της και τον Zayn Malik σκεφτόμουν ότι αυτό το κορίτσι απέχει 8 χρόνια από τα πρώτα άντα, τα οποία πλησιάζουν απειλητικά για μένα και μεταφράζονται σε λιώσιμο στον καναπέ με μαξιλάρια κάτω από τα γόνατα ύστερα από ένα ξενύχτι.

(Είμαι 89,7% σίγουρη ότι Gigi έχει το δικό της Tardis και ταξιδεύει στο χρόνο, γιατί πώς αλλιώς γίνεται να έχει καταφέρει τόσα πράγματα σε αυτή την ηλικία ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ 22 ΧΡΟΝΩΝ;)

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Το Hadidέικο βέβαια έχει μεγαλώσει σκληρά εργαζόμενα κορίτσια και αν μη τι άλλο τόσο εκείνη όσο και η Bella έχουν αποδείξει ότι ήρθαν για να μείνουν και να μας τρίβουν για πάντα στη μούρη ότι έχουν σχεδόν μια ολόκληρη δεκαετία μπροστά τους μέχρι να φτάσουν στα 30- πράγμα που για εκείνεις μεταφράζεται σε χιλιόμετρα catwalk και εντυπωσιακά εξώφυλλα και συνεργασίες.

Για να πούμε λοιπόν τα ”Χρόνια πολλά” μας στον Τζίτζαρο ετοίμασα μια μικρή λίστα με όλες εκείνες τις στιγμές της που μας έκαναν να την αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο.

Το ιστορικό εξώφυλλο στη Vogue

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Η επική μεταμφίεση της σε Sandra Dee

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Η αντίδρασή της όταν της επιτέθηκε ένας άγνωστος

Και το γεγονός ότι υπερασπίστηκε την πράξη της όταν κάποια μέσα την κατέκριναν για αυτό που έκανε.

Η υποστήριξη στην αδερφή της, Bella

proud of you sissy @vogueaustralia

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

ΑΥΤΗ η λήψη. Τελεία.

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on