CELEBRITIES

Ο Πασχάλης Τερζής έπιασε ξανά το μικρόφωνο και η κόρη του κατέγραψε τη στιγμή

NDP

Ένας από τους πιο χαμηλών τόνων ανθρώπους της ελληνικής showbiz παραμένει ο Πασχάλης Τερζής από το ξεκίνημά του μέχρι σήμερα, που απέχει πια αρκετά χρόνια από τις live εμφανίσεις και δύο από τη δισκογραφία. Ο τραγουδιστής ζει στην Χαλκιδική με την οικογένειά του, όπου συχνά τον επισκέπτεται και η κόρη του Γιάννα.

Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, μετά ταξίδι της Eurovision με τους φρενήρεις ρυθμούς του, η Γιάννα Τερζή επιδιώκει να περνά όμορφες στιγμές με την οικογένειά της και να καταγράφει κάποιες από αυτές στα social media, όπως έκανε και αυτό το Σαββατοκύριακο.

Instagram/Yannaterzi

 

Μάλιστα σήμερα η Γιάννα Τερζή, είχε την ευκαιρία να μεταδώσει live στους διαδικτυακούς της φίλους μία σπάνια στιγμή όταν ο Πασχάλης Τερζής σε οικογενειακό γλέντι όπου βρέθηκαν πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε -με τη φωνή του απαράλλαχτη- στο χρόνο τραγούδια όπως το «Επιστροφές καταστροφές».

Instagram/Yannaterzi

Instagram/Yannaterzi

«Πρέπει να επιστρέψει» ήταν το σχόλιο που εμφανιζόταν κάθε λίγο στο live video από τους φίλους της Γιάννας Τερζή. Ο ίδιος πάντως είχε πει πριν χρόνια σε συνέντευξή του στη Lifo για την αποχή του από τις πίστες: «Η ξεκούραση δεν χρειάζεται στον άνθρωπο; Σαράντα-σαράντα πέντε χρόνια ξενύχτι δεν είναι λίγα, και με τον ρυθμό που δούλευα εγώ! Όταν ξεκίναγα, αρχίζαμε στις 11 το βράδυ και σταματάγαμε στις 7-8 το πρωί. Μιλάμε για έξι μέρες την εβδομάδα».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency