CELEBRITIES

Η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε το αλβανικό της όνομα

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Ελένη Φουρέιρα ούτως ή άλλως, λόγω της εκρηκτικής της εμφάνισης και του ταλέντου της, αλλά ειδικά τώρα με τη συμμετοχή της στη Eurovision, η τραγουδίστρια έχει την τιμητική της στα μέσα μαζικής επικοινωνίας.

Στην τελευταία της συνέντευξη, η τραγουδίστρια βρέθηκε στην εκπομπή “Τετ α Τετ” του Τάσου Τρύφωνος, κι εκεί ρωτήθηκε για τα παιδικά της χρόνια στην Αλβανία, για το πραγματικό της όνομα και γιατί είχε κρύψει την καταγωγή της στο ξεκίνημα της καριέρας της.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, αποφάσισαν τότε με τους ανθρώπους που την πλαισίωναν να μην πουν ότι είναι από την Αλβανία, μήπως ο κόσμος δει και αγαπήσει την Ελένη Φουρέιρα γι’ αυτό που είναι. «Ναι ήταν λάθος, αλλά αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν ξέρω αν θα έκανα κάτι διαφορετικό», είπε για την κίνησή τους αυτή.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ποιο ήταν το όνομ’α της στην Αλβανία πριν βαφτιστεί εδώ, Ελένη Φουρέιρα «Το όνομα με το οποίο γεννήθηκα είναι το Εντέλα. Το Φουρέιρα είναι η ρίζα του επιθέτου μου που είναι Φουρεράι, γιατί στην Αλβανία οποιοδήποτε επίθετο παίρνει ένα ”ι”».