CELEBRITIES

Ελένη Μενεγάκη: Καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα και αγωγή κατά γνωστής δημοσιογράφου

Η Ελένη Μενεγάκη θα καταθέσει αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα κατά της δημοσιογράφου Τάνια Ιακωβίδου για τις απρεπείς εκφράσεις που χρησιμοποίησε στην εκπομπή ''Αποκαλυπτικά'' σχετικά με την αποχώρηση του Γρηγόρη Γκουντάρα από την εκπομπή της.

Στην εκπομπή ”Αποκαλυπτικά” μίλησε ο Νίκος Αγαπηνός, δικηγόρος της Ελένης Μενεγάκη και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι πήρε εντολή να ελέγξει την εκπομπή και όσα ειπώθηκαν ώστε να κρίνει αν το περιεχόμενο αποτελεί αντικείμενο προσφυγής στα δικαστήρια.

Αναλυτικότερα δήλωσε,

” Η κυρία Μενεγάκη έδωσε εντολή σε εμένα προσωπικά, να ελέγξω μέσω της εκπομπής σας αν υπήρξε κάτι επιλήψιμο, που θα μπορούσε να αποτελέσει αντικείμενο προσφυγής στα δικαστήρια στη διάρκεια της εκπομπής αυτής. Πραγματικά ακούσαμε το σύνολο της εκπομπής, σύμφωνα και με τις εντολές που μας είχαν δοθεί και η προσωπική μου εκτίμηση, την οποία ακολούθησε η κ. Μενεγακη ήταν ότι υπήρξαν επιλήψιμες εκφράσεις από πλευράς της κ. Ιακωβίδου, για τις οποίες υπάρχει και άμεση προσφυγή στη δικαιοσύνη, γιατί μιλάμε για αναφορές οι οποίες θίγουν βάναυσα την τιμή και την υπόληψη της και οι οποίες είναι σαφέστατα εκτός ορίου ελεύθερης έκφρασης, δεν αποτελούν στοιχεία- αναφορές- κριτική, αποτελούν κακόβουλη και βάναυση,  κατά τη θέση τη δική μας την οποία μεταφέραμε με την προσωπική ευθύνη τη νομική που έχουμε στην κυρία Μενεγάκη”.

Ο δικηγόρος επίσης σχολίασε ότι αγωγή δεν αφορά το κανάλι και την εκπομπή ενώ συνέχισε λέγοντας ”Το να λέμε για έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι διακεκριμένος σε έναν επαγγελματικό χώρο, ότι δεν έχει ήθος, ότι πετάει τους συνεργάτες του σαν στημένη λεμονόκουπα στα σκουπίδια, ότι ενδιαφέρεται μόνο για την πάρτη της, ότι είναι παρτάκιας, ότι είναι serial killer και ότι είναι ανήθικη η συμπεριφορά της , όλα αυτά βάλλουν κατά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου”.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει κάποια σχόλια από καμία πλευρά.