CELEBRITIES

Dolores O’Riordan: Όσα αποκαλύπτει το φιλικό περιβάλλον της και η ανακοίνωση της αστυνομίας

AP Photo/Luca Bruno

Η Ιρλανδή Dolores O' Riordan έφυγε τη ζωή αιφνίδια νωρίς τη Δευτέρα σε ηλικία 46 ετών, αφήνοντας πίσω 3 παιδιά. Τον θάνατο της τραγουδίστριας καλύπτει ένα πέπλο μυστηρίου, από τη στιγμή που η επίσημη αιτία δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή. Μία μέρα μετά η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου επιβεβαίωσε πως ο θάνατός της «δεν θεωρείται ύποπτος». Παρόλα αυτά, ακόμα δεν έχει δημοσιοποιηθεί η αιτία που έκοψε το νήμα της ζωής της νεαρής γυναίκας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα πιθανά σενάρια και οι υποψίες δίνουν και παίρνουν. Το 2017 η Ο’ Riordan είχε μιλήσει ανοιχτά για τη διπολική διαταραχή με την οποία είχε διαγνωσθεί από το 2015. Αντιμετώπιζε επίσης σοβαρά προβλήματα με τη μέση της σε σημείο που αναγκάστηκε να ακυρώσει την ευρωπαϊκή της περιοδεία με τους Cranberries, ενώ τα δημοσιεύματα που κάνουν το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, αναφέρουν μία «αποτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας» το 2013. Δεν είναι ζήτημα περιέργειας ή ανθρωποφαγίας. Το θες να μάθεις γιατί ένας νέος άνθρωπος που θαύμαζες λίγο, πολύ ή καθόλου έφυγε από τη ζωή είναι αθώο ενδιαφέρον.

Οι πληροφορίες που έρχονται από το φιλικό περιβάλλον της τραγουδίστριας είναι πως ήταν σχετικά καλά, γι’ αυτό και χαρακτηρίζουν τον θάνατό της «ανεξήγητο». Βρισκόταν στο Λονδίνο για ηχογραφήσεις και τον τελευταίο καιρό συνεργαζόταν με το συγκρότημα D.A.R.K. Σύμφωνα μάλιστα με τον γενικό διευθυντή της δισκογραφικής εταιρείας Eleven Seven, Dan Waite, η Dolores το βράδυ της Κυριακής άφησε ηχητικό μήνυμα στον τηλεφωνητή του στο οποίο του έλεγε πόσο πολύ της άρεσε η διασκευή του Zombie από τους Bad Wolves. «Είπε ότι ανυπομονούσε να με δει στο στούντιο και να ηχογραφήσει τα φωνητικά. Ακουγόταν γεμάτη ζωή, έκανε αστεία και ήταν ενθουσιασμένη που θα συναντούσε εμένα και τη γυναίκα μου μέσα στην εβδομάδα» δήλωσε ο Waite.

Aπό την άλλη πλευρά, στα διεθνή Μέσα έχουν κυκλοφορήσει διάφορες μαρτυρίες φίλων της τραγουδίστριας οι οποίες αναφέρουν πως υπέφερε από βαθιά κατάθλιψη τις τελευταίες εβδομάδες. Ό, τι κι αν ισχύει πάντως, τίποτα δεν θα φέρει πίσω την τραγουδίστρια.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Luca Bruno