CELEBRITIES

Γαλήνη Τσεβά: Το χαμόγελο της Σόφης από το “Ντόλτσε Βίτα” έχει μείνει αναλλοίωτο στο χρόνο

Θυμάσαι τη Σόφη από το «Ντόλτσε Βίτα»; Την τουλάχιστον γλωσσοκοπάνα γραμματέα της Χριστίνας Μαρκάτου, εκείνη που έμαθε στην Ασπασία την φράση κλειδί της ζωής της "I will survive", εκείνη που ειδοποιούσε την Χριστίνα ότι της τηλεφώνησε ο Βασίλης Καρράς, εκείνη που κατασκόπευε για χάρη της Μαρκάταινας και της Ασπασίας τη ζωή του αφεντικού της, ε δεν μπορει κατάλαβες ποια λέω. Τη Σόφη, υποδύθηκε στη σειρά των Αλέξανδρου Ρήγα και Λευτέρη Παπαπέτρου του 1995-1997,  η Γαλήνη Τσεβά.

Η ηθοποιός με τα χαρακτηριστικά σγουρά μαλλιά, πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση το 1986 όταν έπαιξε στη σειρά «Μαντάμ Σουσου», όπου και πάλι πρωταγωνιστούσε η Άννα Παναγιωτοπούλου. Μετά το «Ντόλτσε Βίτα» η Γαλήνη Τσεβά εμφανίστηκε σε ακόμα περισσότερες σειρές, όπως το πολύ επιτυχημένο «Δέκα λεπτά κήρυγμα» ενώ πραγματοποίησε και guest εμφανίσεις σε σειρές όπως «Το κόκκινο δωμάτιο». Τα τελευταία χρόνια απέχει από την τηλεόραση, ωστόσο εξακολουθεί να εργάζεται ως ηθοποιός (τελευταία παράσταση στην οποία συμμετείχε ήταν το Άντρες έτοιμοι για όλα), ενώ παράλληλα εργάζεται και ως Dj, με το όνομα που χρησιμοποιεί όταν βρίσκεται στα decks να είναι DJ Galida. Ακόμα έχει μια κόρη, τη Δανάη, η οποία ασχολείται με το κόσμημα και έχει κληρονομήσει την πλούσια κόμη της μαμάς της.

Ο φακός εντόπισε πρόσφατα την ηθοποιό στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Οι άτρωτοι» στο θέατρο Αγγέλων Βήμα όπου πρωταγωνιστούν η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, η Ειρήνη Μπαλτά, ο Μιχάλης Μαρκάτης και ο Γιάννης Μπουραζάνας. Η αλλαγή στην εμφάνισή της Γαλήνης Τσεβά περιορίζεται στα μαλλιά της όπως θα δεις αφού πλέον δεν είναι τα σγουρά κόκκινα με τα οποία την είχες μάθει ως Σόφη, ή τα ίσια και ξανθά που είχε ως Ζέτα στο «Δέκα λεπτά κήρυγμα» αλλά τα γκρίζα.

ndp

Με την συνάδελφό της Έφη Ρευματά στην παράσταση Οι Άτρωτοι- NDP Photo Agency

ndp

Με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου – NDP Photo Agency

ndp

 

Με τους ηθοποιούς της παράστασης Μιχάλη Μαρκάτη και Ειρήνη Μπαλτά- NDP Photo Agency

Με αυτή την αφορμή κάναμε και μια βόλτα στο Instagram της όπου ανακαλύψαμε ένα ακόμα χαρακτηριστικό της εκτός από το αναλλοίωτο στο χρόνο χαμόγελό της (αλλά και την εντυπωσιακή σιλουέτα της), την αγάπη της για τα ταξίδια. Δες παρακάτω και θα καταλάβεις και μόνη σου.

View this post on Instagram

#galinitseva #actress #galini

A post shared by Galini Tseva (@galinitseva) on

 

View this post on Instagram

#galini tseva #me@ #galda

A post shared by Galini Tseva (@galinitseva) on

 

View this post on Instagram

#galinitseva #vegasmoment@sept #galida

A post shared by Galini Tseva (@galinitseva) on