CELEBRITIES

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Πώς είναι και τι κάνει σήμερα η Λίζα του “Εραστή Δυτικών Προαστίων”

Από το 2012 απέχει από την τηλεόραση που την έκανε ευρύτερα γνωστή η Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Η ηθοποιός που το 2004 υποδύθηκε τη Λίζα στον «Εραστή Δυτικών Προαστίων» στο πλευρό του Αλέξη Γεωργούλη, μια σειρά που έκανε αίσθηση την εποχή που προβλήθηκε και σημείωσε μεγάλη επιτυχία, έχει πλέον αφιερωθεί στο θέατρο και την οικογενειακή της ζωή.

Αυτό δεν είναι το πρώτο «διάλειμμα» που κάνει η Μαριλίτα Λαμπροπούλου από την μικρή οθόνη καθώς απείχε από την τηλεόραση για αρκετά μεγάλο διάστημα και μετά την απόκτηση της κόρης της. Η ηθοποιός απέκτησε το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Γιάννη Νταλιάνη το 2008. Μαζί τους πραγματοποίησε πρόσφατα μια σπάνια οικογενειακή εμφάνιση με αφορμή τον γάμο της Λένας Παπαληγούρα στην Αθήνα. Ο σύζυγός της είχε συνεργαστεί με τη νύφη το περασμένο καλοκαίρι στην περιοδεία της Ηλέκτρας.

ndp

 NDP Photo Agency

Η φετινή θεατρική σεζόν βρίσκει το αγαπημένο ζευγάρι να συνεργάζεται στην παράσταση «Ένα φεγγάρι για τους καταραμένους» στο Θέατρο Πορεία. Εκεί, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία και ο Γιάννης Νταλιάνης έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο έργο του Ευγένιου Ο Νηλ.

ndp

NDP Photo Agency