CELEBRITIES

Johnny Depp: Αρκεί μια καλή πράξη για να αλλάξει η κακή δημόσια εικόνα του;

Πριν λίγο μου έστειλαν ένα βίντεο από αυτά που τις περισσότερες φορές με κάνουν να κλαίω σαν τρελή πάνω από το πληκτρολόγιο γιατί είτε αφορούν σκυλάκια είτε άρρωστα παιδιά, που βρέθηκαν να παλεύουν για τη ζωή τους σε μικρή ηλικία και όμως καταφέρνουν να διατηρούν την αισιοδοξία τους και παραδίδουν μαθήματα ζωής.

Σε αυτό το βίντεο, λοιπόν, πρωταγωνιστεί ο Johnny Depp, ο οποίος έβαλε τη στολή του Captain Jack Sparrow, από την επιτυχημένη σειρά ταινιών της Disney ”Pirates of the Caribbean” και επισκέφτηκε παιδιά, που νοσηλεύονται στο BC Children’s Hospital στο Βανκούβερ.

Ο Depp φοβερά ευδιάθετος και έχοντας μπει για άλλη μία φορά εντελώς στο ρόλο του Jack Sparrow έπαιξε με τα παιδιά, φωτογραφήθηκε μαζί τους και τους είπε πειρατικές ιστορίες. Όλα καλά μέχρι εδώ, σωστά; Βλέποντας όμως τον ηθοποιό σε αυτό το βίντεο στο κεφάλι μου έπαιζε συνέχεια η εικόνα της Amber Heard με τα σημάδια στο πρόσωπο από το κινητό που της είχε πετάξει ο πρώην, πια, άντρας της.

Αρκεί μια καλή πράξη για να αλλάξει η δημόσια εικόνα ενός celebrity;

Αυτή η ερώτηση βγήκε αυτόματα από το στόμα μου όταν τελείωσε το βίντεο. Ναι, ο Johnny Depp έκανε μια πολύ καλή πράξη, αφιέρωσε χρόνο για να διασκεδάσει παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ όσοι βρέθηκαν εκεί δήλωσαν ότι φρόντισε να δώσει σημασία σε κάθε παιδί και ότι τα έκανε να νιώσουν πολύ ξεχωριστά. Αυτό όμως αρκεί για να εξιλεωθεί στα μάτια του κοινού;

Οι άνθρωποι είναι περίπλοκοι και ειδικά όταν μιλάμε για καλλιτέχνες, των οποίων αγαπάμε τις δουλειές τους, πόσο εύκολο είναι να βάλεις στην άκρη το γεγονός ότι στην πραγματικότητα είναι ένας τριμ@λ@κ@ς που κακοποιούσε σωματικά και λεκτικά την γυναίκα του και αποτελεί πια καρικατούρα του κάποτε ενδιαφέροντος πολύ κουλ τύπου, που μαγνήτιζε τους πάντες με την ύπαρξή του; Μπορεί και να είναι, δεν ξέρω. Φαντάζομαι υπάρχουν αυτοί που θα πουν ”Δεν με νοιάζει τι κάνει στο σπίτι του”, αλλά προσωπικά σκαλώνω, γιατί πλέον δεν θαυμάζω τον άνθρωπο που βλέπω μπροστά μου, τον βρίσκω θλιβερό.