CELEBRITIES

Ο γιος της Debbie Reynolds δηλώνει: «Η μητέρα μου δεν πέθανε από τη στενοχώρια της»

Η μοίρα παίζει καμιά φορά πολύ περίεργα παιχνίδια κι αυτό έγινε αντιληπτό και στην περίπτωση του θανάτου της διάσημης ηθοποιού, Debbie Reynolds, η οποία "έφυγε" από τη ζωή στις 28 Δεκεμβρίου, μόλις μία μέρα μετά το θάνατο της κόρης της και επίσης ηθοποιού, Carrie Fisher.

Σχεδόν, όλοι τότε, απέδωσαν το θάνατο της Reynolds στη στενοχώρια της για την αγαπημένη της κόρη, λαμβάνοντας υπόψη και τη χρονική στιγμή που συνέβη αυτό.

Ωστόσο, σε συνέντευξη που παραχώρησε ο γιος της Reynolds και αδερφός της Fisher, Todd Fisher, στο ABC, διευκρινίζει ότι η μητέρα του δεν πέθανε από τη στενοχώρια της. Συγκεκριμένα, δήλωσε: “Η οπτική της οικογένειάς μας είναι πως αυτό ήταν το πεπρωμένο της Debbie. Δεν ήθελε να αφήσει την Carrie μόνη. Δεν πέθανε επειδή πληγώθηκε η καρδιά της αλλά για να είναι μαζί με την Carrie“.

 

Σχετικά με τις τελευταίες στιγμές της μητέρας του προτού πεθάνει, αποκαλύπτει: “Δεν ήταν αυτό που λέμε “απαρηγόρητη” – καθόλου, για την ακρίβεια. Έλεγε πόσο πολύ αγαπούσε την αδερφή μου και τότε εξέφρασε την επιθυμία της να είναι με την Carrie. Με αυτές ακριβώς τις λέξεις και μέσα σε 15′ από εκείνη τη συζήτηση, έσβησε. Μέσα σε 30′, είχε “φύγει” και τεχνικά“.