CELEBRITIES

Ο David Hasselhoff ξαναπαντρεύεται. Τρεις γάμοι κι ένας ναυαγοσώστης

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Για τρίτη φορά γαμπρός αναμένεται να ντυθεί ο David Hasselhoff. Μιλώντας στο Entertainment Tonight, το πρώην αστέρι του «Baywatch» αποκάλυψε ότι αυτός και η αρραβωνιαστικιά Hayley Roberts θα παντρευτούν στην Ιταλία στις 31 Ιουλίου. «Θα παντρευτούμε στις 31, στην Ιταλία. Θα επισκεφτούμε το Ηνωμένο Βασίλειο και μετά θα παντρευτούμε, αλλά θα είναι πολύ μικρός γάμος με την οικογένειά της που θα έρθουν από την Ουαλία στην Απουλία, που είναι στην νότια Ιταλία», είπε ο 65χρονος ηθοποιός.

Η πρόταση στην 37χρονη Hayley Roberts έγινε το 2016, πέντε χρόνια μετά από την πρώτη τους γνωριμία στην Ουαλία. Μετά τον γάμο οι νεόνυμφοι θα πάνε ταξίδι του μέλιτος. «Από εκεί θα πάμε στις Μαλδίβες όπου θα μείνουμε για δύο εβδομάδες», συμπλήρωσε.

Ο ηθοποιός φοράει ήδη βέρα και όπως σχολίασε το ευτυχές γεγονός έχει περισσότερο συναισθηματική σημασία γι’ αυτόν. «Είναι των γονιών μου και το φοράω για τύχη και στη μνήμη τους κι έτσι σκέφτηκα ότι είναι ωραίο και πως δεν χρειάζεται να ψάξω για να αγοράσω άλλο δαχτυλίδι. Θα κρατήσω μόνο αυτό», εξήγησε.

Δύο γάμοι και δύο παιδιά

Ο Hasselhoff έχει δύο γάμους και δύο διαζύγια. Το 1984 παντρεύτηκε την Catherine Hickland με την οποία χώρισε πέντε χρόνια αργότερα το 1989. Αργότερα τον ίδιο χρόνο παντρεύτηκε την Pamela Bach με την οποία χώρισε το 2016. Έχει δύο κόρες την 28χρονη Taylor και την Hayley 25 χρόνων.

Η νέα κυρία Hasselhoff είναι βοηθός πωλήσεων βρετανικής καταγωγής που συνάντησε τον αστέρα της αμερικανικής τηλεόρασης κατά τη διάρκεια γυρισμάτων του Britain’s Got Talent στη Μεγάλη Βρετανία. Σύμφωνα με τα βρετανικά ταμπλόιντ, η 37χρονη τον πλησίασε για ένα αυτόγραφο και η συνέχεια έχει βέλο, κουφέτα (αλήθεια στην Βρετανία δίνουν κουφέτα στους γάμους) και σκαλιά εκκλησίας. Έκτοτε, η νεαρή Βρετανή μένει στο Λος Άντζελες, των ΗΠΑ.

 

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!