CELEBRITIES

David Beckham: Το γράμμα της Harper που θα σε κάνει να “λιώσεις” και το δώρο που έλαβε

Chris Jackson/pool photo via AP

Μπορεί κατά καιρούς οι φήμες να τους θέλουν να χωρίζουν αλλά ο David και η Victoria Beckham παραμένουν μαζί και μας αποδεικνύουν ότι η αγάπη υπάρχει ακόμα εκεί έξω. Οι πολύτεκνοι γονείς σήμερα έχουν χαρές στο σπίτι τους καθώς ο David Beckham μαζί με όλους τους υπόλοιπους μπαμπάδες του πλανήτη γιορτάζει. Και ο Βενιαμίν της οικογένειας, η 6χρονη κόρη του Harper ήταν εκείνη που ανέλαβε να του ετοιμάσει μια γλυκιά έκπληξη προτού ξυπνήσει.

«Σε ευχαριστώ μπαμπά που είσαι ευγενικός και με βοηθάς. Που με βοηθάς να κάνω snowboard και κόλπα με αυτό. Που με βοηθάς με τα δύσκολα μαθήματα. Και που με βοηθάς να φτιάχνω ωραίες ζωγραφιές.

Σε ευχαριστώ για όλες τις φορές που διασκεδάζουμε μαζί. Που με αγκαλιάζεις ώσπου σχεδόν να σκάσω. Που παίζεις ποδόσφαιρο μαζί μου. Και που έρχεσαι μαζί μου στα καταστήματα παιχνιδιών.

Σε ευχαριστώ μπαμπάκα που με κάνεις να γελάω. Που παίζεις μπρα ντε φερ μαζί μου. Που μου λες αστεία. Και που μου κάνεις χαζές φάρσες.

Σε ευχαριστώ μπαμπά που είσαι ο εαυτός εσύ. Που με αγαπάς με όλη σου την καρδιά. Που με βάζεις για ύπνο. Και που με φροντίζεις. Σε ευχαριστώ μπαμπά που είσαι ο καλύτερος. Σε αγαπώ μπαμπάκα, κι εύχομαι να έχεις μια πολύ ξεχωριστή ημέρα» έγραψε η Harper Beckham και κάτι μας λέει ότι ο David σίγουρα χρειάστηκε χαρτομάντιλα για τα δάκρυά του στο πρωινό.

Instagram/Victoriabeckham

 

Το γράμμα της Harper μοιράστηκε σε Insta Story η μητέρα της, που επίσης φωτογράφισε και το δώρο του David Beckham για τη γιορτή του πατέρα. Ο πρώην ποδοσφαιριστής δέχθηκε ένα μεγάλο κεραμεικό barbeque αξίας κάπου μεταξύ 1000 και 3000 δολαρίων (ανάλογα με το μέγεθος της ψησταριάς) και η Victoria Beckham μετέφερε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος με αυτό.

Instagram/Victoriabeckham

 

Η ίδια μοιράστηκε και δύο ακόμα φωτογραφίες του συζύγου της από τη σημερινή ημέρα και τόνισε ότι είναι και στα δικά της μάτια ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου. Κρίνοντας από όσα έγραψε η Harper δεν θα διαφωνήσουμε Victoria.

 

 

Κεντρική φωτογραφία: Chris Jackson/pool photo via AP