CELEBRITIES

10 ζευγάρια που σίγουρα έχεις ξεχάσει ότι είχαν παντρευτεί

''Γνωρίζουμε τα ερωτικά του Hollywood καλύτερα από τα δικά μας'', έγραφε πριν λίγες μέρες μια φίλη μου στο τσατ, όταν συζητούσαμε τα οικογενειακά δράματα των Kardashian.

Η αλήθεια είναι ότι δεχόμαστε καθημερινά τεράστιο όγκο πληροφοριών για τους αγαπημένους μας celebrities, που νιώθουμε ότι τους ξέρουμε όπως τους κολλητούς μας. Υπάρχουν όμως κάποιες λεπτομέρειες που τις έχουμε ξεχάσει- λίγο τα χρόνια, λίγο το γεγονός ότι παντρεύονται/ χωρίζουν ανά 5ετία, πόσα να θυμάσαι πια! Παρακάτω θα βρεις 10 ζευγάρια, που πραγματικά είχαμε ξεχάσει ότι κάποτε ήταν μαζί.

Bradley Cooper- Jennifer Esposito

Παντρεύτηκαν το 2006 και χώρισαν ένα χρόνο μετά, η επόμενη σχέση του Bradley ήταν με την Renée Zellweger

© Getty Images / Ideal Image

Emmy Rossum- Justin Siegel

Παντρεύτηκαν κρυφά τον Φεβρουάριο του 2008 αλλά ο γάμος τους άντεξε μέχρι το Σεπτέμβριο του 2009.

Scott Foley- Jennifer Garner

Η Jennifer γνώρισε τον Scott στα γυρίσματα του ‘Felicity’ το 1998 και παντρεύτηκαν δύο χρόνια μετά, αλλά το 2003 αποφάσισαν να χωρίσουν και εκείνη έκανε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της στη σειρά Alias, Michael Vartan. Ε, το 2004 γνώρισε τον Ben Affleck και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

© Getty Images / Ideal Image

Drew Barrymore-Tom Green

Το 2001 η Drew πρόλαβε να γνωριστεί, ερωτευτεί και να παντρευτεί τον Tom Green, ο οποίος τον Δεκέμβριο ζήτησε διαζύγιο. Δεν πήγε πολύ καλά αυτό.

© Getty Images / Ideal Image

Julia Roberts- Lyle Lovett

Ναι, μπορεί να το έχεις διαγράψει από το μυαλό σου αλλά η Julia Roberts το 1993 παντρεύτηκε τον τραγουδιστή Lyle Lovett, αλλά ο γάμος τους κράτησε μόλις 2 χρόνια.

Tom Cruise- Mimi Rogers

Πριν την Nicole Kidman και την Katie Holmes, ο Tom Cruise ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Mimi. Ο γάμος τους έγινε το 1987 και έληξε το 1990.

Cindy Crawford- Richard Gere

Ένα από τα πιο φανταστικά ζευγάρια των 90’s, η Cindy και ο Richard ήταν μαζί από το 1991 μέχρι το 1995 και ακόμα και τώρα θεωρούνται  ένα από τα πιο iconic power couples που έχουν περάσει από το Hollywood.

© Getty Images / Ideal Image

Ryan Reynolds- Scarlett Johansson

Δύο από τους πιο σέξι και όμορφους ηθοποιούς, ο Ryan και η Scarlett είπαν το ‘i do’ τον Σεπτέμβριο του 2008 αλλά τον Δεκέμβριο του 2010 αποφάσισαν να χωρίσουν. Δεν αντέχεται τόσο σέξινες μαζεμένο προφανώς, αλλά εντάξει δεν τους πείραξε ιδιαίτερα, εκείνος παντρεύτηκε την Blake Lively και εκείνη τον Romain Dauriac.

Nicolas Cage- Marie Presley

Ναι, ο Nicolas Cage ήταν παντρεμένος με την εγγονή του Elvis Presley, από τον Αύγουστο του 2002 μέχρι το Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς. Τόσο άντεξε η αγάπη τους.

© Getty Images / Ideal Image

Angelina Jolie- Jonny Lee Miller

Πριν τον Bill τον Bob τον Thorton και τον Brad Pitt η Angelina είχε παντρευτεί τον Jonny Lee Miller. O γάμος τους κράτησε από τον Μάρτιο του 1996 μέχρι τον Φεβρουάριο του 1999.

© Getty Images / Ideal Image