CELEBRITIES

Χωρίζουν Chris Pratt και Anna Faris μετά από 8 χρόνια γάμου

Πρώτη είδηση στα social media σήμερα είναι το διαζύγιο του Chris Pratt και της Anna Faris, ύστερα από 8 χρόνια γάμου.

”Τι εννοείς χωρίζουν; Ποιον ρώτησαν; Εμείς τους αγαπούσαμε και τους είχαμε ως πρότυπο ζευγαριού. Εμάς δεν μας σκέφτονται”;

*βγάζει μικρό βιολάκι*

Ο Chris Pratt και η Anna Faris ήταν η απόδειξη ότι υπάρχει ακόμα ελπίδα για αγάπη σε αυτή τη ζωή και τώρα, πάει, πουφ, πέθανε και αυτή. Μπορεί να σου φαίνεται φοβερά δραματική η αντίδρασή μου, αλλά το κλίμα που επικρατούσε στα σχόλια κάτω από το facebook post, στο οποίο και ανακοίνωσε ο ηθοποιός ότι παίρνει διαζύγιο από την Anna, ήταν ακριβώς αυτό.

Η Anna και εγώ σας ανακοινώνουμε με θλίψη ότι χωρίζουμε. Προσπαθήσαμε σκληρά για αρκετό καιρό και είμαστε φοβερά απογοητευμένοι. Ο γιος μας έχει δύο γονείς που τον αγαπάνε πάρα πολύ, και για το δικό του καλό θέλουμε να κρατήσουμε, όσο το δυνατόν γίνεται, πιο ιδιωτική την όλη κατάσταση όσο το ξεπερνάμε. Πάντα θα αγαπάμε ο ένας τον άλλον και πάντα θα εκτιμάμε τις στιγμές που περάσαμε μαζί και θα συνεχίσουμε να νιώθουμε βαθιά εκτίμηση ο ένας για τον άλλον.

Chris Pratt και Anna Faris

Για την ιστορία τον Μάιο είχαμε μοιραστεί στο facebook page μας το βίντεο που ακολουθεί, στο οποίο βλέπαμε πόσο ταιριαστό ζευγάρι είναι. Λάθος. Ήταν. Συγνώμη τώρα, πάω να ανταλλάξω στεναχωρημένα inbox με τις φίλες μου.

Κεντρική φωτογραφία: Vianney Le Caer/Invision/AP