CELEBRITIES

Céline Dion: Πιστεύω πως θα θρηνώ για την υπόλοιπη ζωή μου

Η Céline Dion και ο René Angélil γνωρίστηκαν από τότε που η τραγουδίστρια ήταν 12 ετών κι εκείνος -38 ετών τότε- θα την αναλάμβανε ως manager. Ήταν ο πρώτος άντρας που ερωτεύτηκε, τον παντρεύτηκε και μαζί απέκτησαν τρία παιδιά, μέχρι που εκείνος πέθανε νικημένος από τον καρκίνο, στις αρχές του προηγούμενου χρόνου.

Έκτοτε, η Céline Dion προσπαθεί να ξεπεράσει την απώλειά του, αλλά όπως δηλώνει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Sun, είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία. “Νομίζω ότι μάλλον θα θρηνώ για την υπόλοιπη ζωή μου“, δήλωσε χαρακτηριστικά η ερμηνεύτρια για τον επί 22 χρόνια σύντροφο και σύζυγό της.

Είναι η αγάπη της ζωής μου“, συμπλήρωσε με συγκινητική ειλικρίνεια, γι’ αυτό και όταν ρωτήθηκε πώς σκέφτεται το ενδεχόμενο να γνωρίσει έναν άλλο άντρα, απάντησε: “Είναι πολύ δύσκολο να δω τον εαυτό μου μ’ έναν άλλον άνθρωπο. Την αγάπη που έχω για το René τη ζω κάθε μέρα. Είναι οπωσδήποτε πολύ νωρίς για μένα. Είμαι ερωτευμένη και παντρεμένη μ’ εκείνον“.

Ο René με προετοίμασε για ολόκληρη τη ζωή μου από τότε που ήμουν 12 ετών. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ άλλον άντρα στη ζωή μου, δεν έχω φιλήσει ποτέ  άλλον άντρα… Μου λείπει πολύ. Ο σύντροφος, ο άντρας που αγκάλιαζα, φιλούσα, έκανα έρωτα μαζί του. Οι έννοιες μου, τα όνειρά μου…“, ανέφερε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.