CELEBRITIES

Ο Brad Pitt φλερτάρει με τη Sienna Miller. Ποια Angelina;

Mετά την ανεπιβεβαίωτη φήμη πως μετά τον υπερ-πολυσυζητημένο σπλιτάρισμα των Brangelina, ο Brad Pitt έκανε ζουζουνιές με την Kate Hudson, μια ακόμα ξανθιά αγαπημένη παναγιά έρχεται να προστεθεί στο ρόστερ του διαχρονικού sex symbol- ο οποίος έχει γίνει λίγο σαν μπακαλιάρος. Δεν τρώει το αγόρι, δεν τρώει.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα, ο Brad φλέρταρε αγρίως με την πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας στην οποία έχει αναλάβει την παραγωγή. Μιλάμε για τη Sienna Miller. Έχει γούστο πάντως, να του το δώσουμε αυτό. “Απολάμβαναν ο ένας την παρέα του άλλου, μιλούσαν όλο το βράδυ, ο Brad ήταν σε μεγάλα κέφια και την φλέρταρε έντονα μπροστά σε 25 άτομα” αναφέρει το άρθρο του Page Six, επιβεβαιώνοντας αυτό που λένε κάποιοι, ότι δηλαδή όταν άντρας χωρίζει, παθαίνει μια εξωστρέφεια να το πω; λύσσα να το πω; κάτι τέτοιο.

 

Το περιβάλλον της Sienna εννοείται πως διέψευσε τη φήμη, αλλά OK, δεν περιμέναμε και κάτι διαφορετικό. Η ίδια μάλιστα σε συνέντευξή της τη χαρακτήρισε “παρανοϊκή” και ισχυρίστηκε πως έχει δει τον Brad  μόλις 2 φορές, παρόλο που πληρώνει για το The Lost City of Z, ώστε να παίζει εκείνη. Αν θέλεις την πιστεύεις.

 

Φωτογραφία εξωφύλλου: © Getty Images / Ideal Image