CELEBRITIES

Η Blake Lively έχει πρόγραμμα: Η διατροφή και η γυμναστική που κάνει για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης

Το πιο αγαπημένο Gossip Girl υποδέχτηκε το δεύτερο παιδί της μόλις τον περασμένο Σεπτέμβρη και αυτή τη στιγμή έχει μπει και πάλι σε φάση προγράμματος ώστε να χάσει τα περιττά κιλάκια. Χωρίς υπερβολές εννοείται, με αυτοσαρκασμό και γλυκύτητα το κορίτσι του Ryan Reynolds κάνει τη δική της προσπάθεια όπως κάθε φυσιολογική γυναίκα. Και σαν τέτοια, η Blake Lively έχει δηλώσει πως βαριέται ανελέητα τη γυμναστική, αλλά τι να κάνει που αναγκάζεται.

“Το New Year’s Resolution ξεκίνησε από νωρίς. Θα ξαναμπώ και πάλι στο τζιν μου” έγραψε μεταξύ άλλων η 29χρονη ηθοποιός, κάτω από μία φωτογραφία της στο instagram, στην οποία βλέπεις συνοπτικά όσα περιλαμβάνει η διατροφή της. Σαλάτες, λευκό ρύζι, κοτόπουλο-που μόνο στεγνό δεν το λες βέβαια-. “Δεν είναι διαφήμιση. Είμαι εγώ που τρώω υγιεινά”, συμπληρώνει η Blake, η οποία όπως έχει δηλώσει έχει βγάλει τη γλουτένη από τη ζωή της.

 

Το muffin κάνουμε πως δεν το βλέπουμε.

Μάλλον κάνουμε πως το είδαμε και χαιρόμαστε που η ηθοποιός δεν είναι της υπερβολής και δεν πλακώνεται στις στερήσεις, όπως τόσες άλλες γυναίκες που φρικάρουν με τα λίγα κιλά παραπάνω. Και τα μπεργκεράκια της τρώει, και τα γλυκάκια της, και παράλληλα “μαζεύει” σε πόντους. Έχει πρόγραμμα (γυμναστικής).

Ο personal trainer Don Saladino είναι ο άνθρωπός της αυτή την εποχή κι εκείνος που τη βοήθησε να επαναφέρει το κορμί της στις άψογες αναλογίες του οκτώ μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού. Κορμί το οποίο μας συντάραξε όσο να πεις στην ταινία “Σε ρηχά νερά”. Όπως έχει πει και η ίδια, ανακάλυψε μυς που δεν ήξερε ότι είχε πάνω της.

Πάντως προς το παρόν δεν την “τεντώνει” ιδιαίτερα στην προπόνηση. Χαλαρουίτα τη βλέπω.

Now you see why @blakelively was hidding.

A video posted by Don Saladino (@donsaladino) on