CELEBRITIES

Τζένη Μπαλατσινού: Κάνει καταδύσεις και στέλνει ένα μήνυμα με κάποια σημασία

NDP

Λιγότερο από ένας μήνας έχει περάσει από όταν ξεκίνησαν οι φήμες χωρισμού για τη Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια. Το πρώην μοντέλο αυτό το διάστημα εκμεταλλεύται κάθε ευκαιρία για να βρίσκεται εκτός Αθηνών και κοντά στη φύση, ενώ φαίνεται να έχει βρει και πάλι τους ήρεμους ρυθμούς της ζωής της.

Αυτή τη φορά επέλεξε να περάσει το Σαββατοκύριακό της κοντά στη θάλασσα, την οποία συνηθίζει να απολαμβάνει σε «βαθιά σιωπή» όπως έγραψε πρόσφατα στο Instagram. Η ίδια άλλωστε μετά τον χωρισμό της έχει προτιμήσει να ακολουθήσει το δρόμο της σιωπής αποφεύγοντας μάλιστα να δείξει ακόμα και το πρόσωπο της στις τηλεοπτικές κάμερες στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση.

Ωστόσο αυτή τη φορά η Τζένη Μπαλατσινού δεν αρκέστηκε στο να παρακολουθεί τη θάλασσα καθώς την Κυριακή βούτηξε στα νερά και όχι απλά φορώντας μαγιό αλλά στολή δύτη όπως έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους μέσω Instastory της.

Instagram/Jennybalatsinou

 

Η ίδια μοιράστηκε επιπλέον στο Instagram μία υποβρύχια φωτογραφία της μαζί με ένα quote από την ταινία The Big Blue του 1988, για να περιγράψει τα συναισθήματά της στο βυθό αλλά και τη γενικότερη φιλοσοφία της «Καθολικής ανάστασης σε όλα» που έχει υιοθετήσει τον τελευταίο καιρό.

«Μια αίσθηση ότι γλιστράς χωρίς να πέφτεις. Το πιο δύσκολο είναι όταν είσαι στον πάτο. Γιατί πρέπει να βρεις έναν καλό λόγο να ξανασηκωθείς» έγραψε η Τζένη Μπαλατσινού.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency