CELEBRITIES

Ο Anthony Hopkins δεν έχει ιδέα πού βρίσκεται η κόρη του. Η δήλωση για τις οικογενειακές σχέσεις

AP Photo/Matt Dunham

Ο Sir Anthony Hopkins και η κόρη του, Abigail, (η οποία είναι 48 ετών σήμερα), έχουν να μιλήσουν περίπου 27 χρόνια. Τι μπορεί να το έχει προκαλέσει όλο αυτό; Μα φυσικά το ότι ο Hopkins ήταν ανεπαρκής σαν πατέρας, εγκατέλειψε τη σύζυγό του και μητέρα της Abi, Petronella Barker, όταν η μικρή ήταν μόλις 14 μηνών, για να είναι με μια γραμματέα από τα Pinewood Studios.

O εθισμός του στο αλκοόλ, επίσης, δε βοηθούσε καθόλου, με αποτέλεσμα να βλέπει την κόρη του μια φορά το χρόνο. Ακόμα κι όταν εκείνος κατάφερε να κόψει το αλκοόλ το 1975, ήταν ήδη πολύ αργά για την Abigail προκειμένου να τον συγχωρήσει για τον τρόπο με τον οποίο φέρθηκε στη μητέρα της. Κατηγορούσε ανέκαθεν αυτόν για την έλλειψη αγάπης που ένιωθε και δεν το ξεπέρασε ποτέ.

Σήμερα, ο Hopkins δεν έχει ιδέα τι κάνει η κόρη του. Όταν σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό ρωτήθηκε αν είναι παππούς, εκείνος είπε: «Δεν έχω ιδέα. Οι άνθρωποι τα σπάνε. Οι οικογένειες χωρίζουν και προχωρούν με τις ζωές τους. Οι άνθρωποι κάνουν επιλογές. Δε με νοιάζει όπως και να ‘χει».

Συνεχίζοντας, έκανε και την ακόλουθη δήλωση: «Δε χρειάζεται να συμπαθείς την οικογένειά σου. Τα παιδιά δε συμπαθούν τους μπαμπάδες τους. Δεν είστε υποχρεωμένοι να αγαπάτε ο ένας τον άλλον».

Η κόρη του δεν έχει παιδιά και σήμερα είναι μουσικό και ζει στο Λονδίνο.

Κάποιοι άνθρωποι απλά δε θα έπρεπε ποτέ να αποκτήσουν παιδιά. Αυτά.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Matt Dunham