CELEBRITIES

Η Angelina Jolie μιλά με δάκρυα στα μάτια για το διαζύγιό της με τον Brad Pitt

"Ηταν μία πολύ δύσκολη φάση. Είμαστε οικογένεια. Και θα είμαστε για πάντα οικογένεια. Θα ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη περίοδο και εύχομαι ότι θα βγούμε ακόμα πιο δυνατή οικογένεια" ήταν τα λόγια που επέλεξε να πει η Angelina Jolie για να σχολιάσει τον πολύκροτο χωρισμό της με τον Brad Pitt στη δημοσιογράφο του BBC.

Η ηθοποιός, φανερά συγκινημένη μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά αλλά συγκρατημένα για το θέμα, με αφορμή μια συνέντευξη για τη νέα ταινία που σκηνοθετεί, First They Killed My Father.

“Κάνω focus στα παιδιά μου. Στα παιδιά μας” είπε η Angelina, χαρακτηρίζοντας τις εβδομάδες που διήρκησε όλη διαδικασία του διαζυγίου ως “πολύ δύσκολες”. Η ηθοποιός αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Καμπότζη μαζί με τα 6 παιδιά της, τόπο γέννησης του μεγάλου της γιου Maddox,  και πηγή έμπνευσής της για τη νέα της ταινία- ντοκιμαντέρ, η οποία πραγματεύεται τη γενοκτονία στην Καμπότζη από τους Κόκκινους Χμερ και αποτελεί παραγωγή του Netflix.

Την ίδια στιγμή, στον πλανήτη Χόλιγουντ (κι όχι μόνο) έχει γίνει σούσουρο γύρω από τη φήμη ότι η ηθοποιός βρήκε το διάδοχο του Brad Pitt στο πρόσωπο του φίλου και συναδέλφου της, Jared Leto.