CELEBRITIES

Harry- Μeghan Markle: Πού θα πάνε το γαμήλιο ταξίδι τους;

Associated Press

Πέρασαν κιόλας 10 μέρες από τον βασιλικό γάμο και όπως είναι αναμενόμενο το ζευγάρι από μέρα σε μέρα θα αναχωρήσει για το ταξίδι του μέλιτος. Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle ετοιμάζονται να χαρούν το γαμήλιο ταξίδι τους και τα σενάρια για τον προορισμό δίνουν και  παίρνουν.

 

Πολλοί περίμεναν να είναι κάποιος εξωτικός προορισμός ή κάποιος ιδιαίτερα κοσμοπολίτικος, ωστόσο, το TMZ είναι αυτό που έρχεται να καταρρίψει αυτή τη θεωρία. Σύμφωνα, λοιπόν, με το αμερικανικό ταμπλόιντ ο προορισμός των νεόνυμφων δεν θα είναι άλλος από τον Καναδά.

Oh happy days in Jasper

A post shared by Fairmont Jasper Park Lodge (@fairmontjpl) on

 

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται πως ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex διοργανώνουν το ταξίδι τους μέλιτος στην Αλμπέρτα και μάλιστα θα μείνουν σε μια καλύβα στο δάσος. Ναι, εντάξει δεν θα είναι τόσο απλό, λιτό κι απέριττο όσο μπορεί να ακούγεται.

Από ό,τι λέγεται η καλύβα αυτή κοστίζει γύρω στις 7.000 δολάρια την ημέρα άρα μάλλον μόνο «καλύβα» δεν την λες. Οι φήμες του TMZ για την τοποθεσία ενισχύονται επίσης κι από άλλους παράγοντες.

 

Ένας από αυτούς έχει να κάνει με το γεγονός ότι η ίδια η Meghan αγαπά τον Καναδά σαν χώρα μιας και τα τελευταία επτά χρόνια ζούσε στο Τορόντο λόγω των γυρισμάτων της σειράς Suits.

Ένας άλλος σχετίζεται με το ότι κατά καιρούς έχουν περάσει γόνοι της βασιλικής οικογενείας από το κατάλυμα στο οποίο λέγεται ότι θα μείνουν οι νεόνυμφοι. Το οποίο, μιας και το έφερε η κουβέντα, ονομάζεται Fairmont Jasper Park Lodge και βρίσκεται στην καρδιά του Jasper National Park.

Ωστόσο, όλα αυτά είναι ακόμα φήμες και τίποτε δεν έχει επιβεβαιωθεί. Μάλιστα, το ξενοδοχείο φρόντισε με ανακοίνωσή του να ενημερώσει πως: «Παρόλο που το Fairmont Lodge έχει μακρά ιστορία στο να φιλοξενεί βασιλείς, επιβεβαιώνουμε ότι το ζεύγος δεν έχει κάνει πρόσφατα κάποια κράτηση για διαμονή. Αρνούμαστε να σχολιάσουμε οτιδήποτε άλλο αυτή τη στιγμή, αφού προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια και η ιδιωτικότητα των πελατών μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Να είναι αλήθεια τώρα αυτό ή μήπως στάχτη στα μάτια; Λες και θα το παραδέχονταν, αν ο Harry και η Meghan τους είχαν επιλέξει για το honeymoon.

 

Κεντρική φωτογραφία: Associated Press