CELEBRITIES

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος- Μαρίζα Ρίζου: Eίναι ζευγάρι;

NDP

Μετά τον χωρισμό του από την επίσης ηθοποιό Κατερίνα Παπαδάκη, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος φαίνεται να έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό της Μαρίζας Ρίζου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Εspresso, ο γνωστός ηθοποιός και η τραγουδίστρια είναι εδώ και λίγο καιρό μαζί. Μάλιστα,  οι δυο τους κυκλοφορούν μαζί χωρίς να κρύβουν από τον στενό κύκλο τους, τη σχέση που τους συνδέει.

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος βίωσε μια σοβαρή κρίση στον γάμο του με την Κατερίνα Παπαδάκη, με την οποία έχει αποκτήσει δυο παιδιά με τους τίτλους τέλους να πέφτουν τον περασμένο Δεκέμβριο. Τρεις μήνες νωρίτερα είχε γραφτεί και το φινάλε στη σχέση της Μαρίζας Ρίζου με τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Ασπιώτη.

Η νέα χρονιά τους βρήκε ελεύθερους, κι έτσι τους δόθηκε η ευκαιρία να ενώσουν τις μοναξιές τους και να δώσουν μια ευκαιρία στον έρωτα που τους χτύπησε την πόρτα να ευοδωθεί.

Ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια, πριν γίνουν ζευγάρι διατηρούσαν φιλικές σχέσεις μιας και είχαν συνεργαστεί πριν από περίπου ένα χρόνο σε εκδήλωση απονομής βραβείων.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency