CELEBRITIES

Η Λένα Παπαληγούρα αποκάλυψε on camera πως παντρεύεται

NDP

Με αφορμή το ρόλο της ως Ηλέκτρα, στην ομώνυμη τραγωδία του Ευρυπίδη που ανεβαίνει από τις 25 Ιουνίου σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη, η Λένα Παπαληγούρα μίλησε μεταξύ άλλων στην κάμερα του Happy Day και για τον επικείμενο γάμο της.

Η ηθοποιός είναι ζευγάρι εδώ και περίπου 2 χρόνια με τον εκλεκτό πολιτικό μηχανικό της καρδιάς της, Άκη Πάντο. Οι δυο τους, μάλιστα, τον Απρίλιο του περασμένου έτους έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση και ξεκίνησαν να συζούν.

Είναι πολύ συνειδητοποιημένοι ότι δεν πρόκειται για έναν απλό ενθουσιασμό μεταξύ τους και πως εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος (που λέει και το τραγούδι) κι έτσι όλα έχουν πάρει το δρόμο τους για τον επικείμενο γάμο τους.

Όπως λέει η ηθοποιός αυτός δεν θα γίνει το καλοκαίρι λόγω και της περιοδείας που θα κάνει με την «Ηλέκτρα».

«Παντρεύομαι. Θα γίνει γάμος. Καλοκαίρι σίγουρα όχι. Θα γίνει. Είναι κάτι που το θέλουμε και οι δυο. Δεν θα ήθελα να γίνει βούκινο, γιατί είναι μια πολύ προσωπική στιγμή. Η πρόταση γάμου έγινε σε ένα ταξίδι στο Μιλάνο. Ήταν η πιο ωραία στιγμή της ζωής μου. Δεν το περίμενα καθόλου. Έπεσα από τα σύννεφα. Κουμπάρα σίγουρα θα είναι η Ιωάννα Παππά (και αυτή που γνώρισε το ζευγάρι -να τα λέμε κι αυτά-). Είναι αδελφική μου φίλη» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα του Happy Day.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency