CELEBRITIES

Ο λόγος που η Kate και ο William δε φόρεσαν ποτέ βέρες

Η παράδοση λέει πως ένας άντρας αγοράζει πρώτα μονόπετρο για να ζητήσει σε γάμο τη σύντροφό του και έπειτα στο μυστήριο ανταλλάσσουν και τις βέρες τους. Ωστόσο, δεν ακολουθούν όλα τα ζευγάρια την πεπατημένη κι ένα τρανό παράδειγμα σε αυτό είναι ο πρίγκηπας William και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Kate Middleton.

Το πριγκηπικό ζεύγος δε φορά βέρες και δε φόρεσε ποτέ. Μπορεί να μην το είχες προσέξει έως σήμερα αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Και η εξήγηση δεν κρύβει κάποια περιέργεια του βασιλικού πρωτοκόλλου, καθώς είναι οι μόνοι από τη βασιλική οικογένεια με αυτή την ιδιαιτερότητα.

Ο λόγος είναι απλός: ο πρίγκηπας William δεν τα πάει καλά με τα κοσμήματα και δεν θέλησε να κρατήσουν αυτή την παράδοση με τη σύζυγό του. Λίγες μέρες πριν το γάμο τους, το Παλάτι εξέδωσε μία ανακοίνωση σχετικά με την εν λόγω απόφαση του ζευγαριού αναφέροντας ότι είναι απλώς θέμα γούστου καθώς ο πρίγκηπας William δεν επιθυμεί να φορά κανενός είδους κοσμήματα.

Έτσι, η Kate περιορίστηκε στο καθόλου ευκαταφρόνητο δαχτυλίδι της Diana που της πρόσφερε ο William για να επισφραγίσει το σχέση τους, με την μπλε πέτρα των 12 καρατίων. Pas mal.