Η Drew Barrymore δηλώνει ακόμα «σοκαρισμένη» από το διαζύγιό της

Και δεν βλέπει κοντινό το ενδεχόμενο ενός καινούριου έρωτα.

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που η Drew Barrymore και ο Will Kopelman ανακοίνωσαν την απόφασή τους να χωρίσουν και να προχωρήσουν σε διαδικασίες διαζυγίου, έπειτα από τέσσερα χρόνια κοινής ζωής και δύο παιδιά. Φαίνεται, όμως, πως η γνωστή ηθοποιός δεν διαχειρίζεται με ευκολία αυτό το γεγονός.

Η Drew Barrymore βρέθηκε καλεσμένη σε ραδιοφωνικό σόου όπου, όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή σε αυτή τη φάση, δήλωσε πολύ κοφτά ότι δεν είναι ακόμα σε θέση για νέα ξεκινήματα και ραντεβού. "Όχι, δεν είμαι έτοιμη. Δεν μπορώ ακόμα. Παραμένω πολύ σοκαρισμένη με όλα. Θα μου πάρει λίγο χρόνο", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παρόλ' αυτά, δείχνει να γνωρίζει τις τελευταίες τάσει στο dating, καθώς και τις διαδικτυακές εφαρμογές που έχουν πάρει τα πάνω τους στο socializing. "Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ αν και ξέρω ότι αυτή είναι η νέα τάση. Οι φίλες μου το δοκιμάζουν κι έτσι έχει πλάκα να τις παρακολουθώ όταν μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία. Παρεμπιπτόντως, αν θες να βγεις ραντεβού με ηθοποιό ή μουσικό, πρέπει να μπεις στο "Raya". Είναι σαν κανονικό portfolio που μπαίνεις και διαλέγεις με ποιον θες να βγεις", δήλωσε χαριτολογώντας η ηθοποιός.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

Clinique Beautylike

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ