CELEBRITIES

Μαρία Κορινθίου: Φωτογραφίζεται χωρίς ρετούς και δηλώνει πως δεν έχει κάνει πλαστικές

Ακόμα μία φωτογράφιση χαρίζει στο κοινό της η Μαρία Κορινθίου, η οποία μετά τα πυρά που δέχτηκε για τις τελευταίες της λήψεις στο περιοδικό Down Down, επιστρέφει μια ένα εξώφυλλο – απάντηση σε όσους την κατηγόρησαν για εξωπραγματικό Photoshop.

Το Photoshop, βλέπετε, μπορεί να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των φωτογραφίσεων στα περιοδικά, υπάρχουν, όμως, κάποιες γυναίκες που τολμούν να φωτογραφηθούν χωρίς την ”ασφάλεια” της επεξεργασίας, αδιαφορώντας για τα κακεντρεχή σχόλια.

Μία από αυτές είναι και η Μαρία Κορινθίου. Η ηθοποιός, λίγο πριν την πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου μιούζικαλ ”Γοργόνες και Μάγκες”, στο οποίο υποδύεται το… Μαρινάκι που αγαπήσαμε μέσα από την ερμηνεία της Μάρθας Καραγιάννη, φωτογραφίζεται ξανά – αυτή τη φορά, σε ένα πολύ διαφορετικό concept.

Χωρίς πολύ μακιγιάζ και καθόλου επεξεργασία, η Μαρία ποζάρει στο εξώφυλλο του νέου People και δηλώνει πως παρά τα όσα την καταλογίζονται, δεν έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις. ”Δεν έχω κάνει καμία πλαστική επέμβαση”, δηλώνει χαρακτηριστικά.

Πώς σας φαίνεται;