CELEBRITIES

Κορόιδεψαν τη Θωμαή Απέργη στο Instagram και τους απάντησε καταλλήλως

Instagram/thomaiapergiofficial

Και λέγαμε πού είναι η Θωμαή Απέργη; Πού είναι η Θωμαή Απέργη; Να τη η Θωμαή Απέργη η οποία όχι μόνο είναι εδώ, αλλά ξέρει και από γλωσσολογικά. Κοίτα να δεις τώρα από το πουθενά πώς μπορεί να ανοίξεις διάλογο με μια Ελληνίδα τραγουδίστρια.

Κάποιος ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με αφορμή ένα ταξίδι του στη Ρουμανία, μπροστά από το κάστρο του Δράκουλα.

Στα comments αναφέρει χιουμοριστικά ότι ψάχνει μια φίλη του την οποία τυγχάνει να τη λένε Απέργη στο επίθετο και ακολουθεί η εξής στιχομυθία.

«ψάξε όποια Απέργη θες, η Θωμαή να μην είναι μονό»

«ζει αυτή;»

«ναι και μάλιστα χωρίς να τρώει»

Ωραία; Ωραία. Έλα όμως που η Απέργη (η Θωμαή) το παίρνει χαμπάρι και μάλιστα χωρίς καν να την κάνουν mention (που το είδε η άτιμη). Και απαντάει.

Στο σχόλιο το οποίο τώρα φαίνεται να έχει σβηστεί έγραψε: «Δεν σας γνωρίζω, χαίρομαι αντ’ αυτού που εσείς γνωρίζετε το όνομά μου. Πάραυτα σας εύχομαι μια χρονιά με υγεία, λιγότερη οριστική και προστακτική και περισσότερη ευκτική».

ΩΩΩΩΩΩΩ τι τους είπε. Γιατί ενώ οι δύο φίλοι μπορεί απλώς να αστειεύονταν σχολιάζοντας κάποιον, πλέον, στην εποχή των social media αυτό δεν έρχεται χωρίς συνέπειες.

Μετά από αυτό ξεκίνησε ένας διάλογος με θέμα τη γλωσσολογία όπου η Θωμαή με την ιδιότητα της φιλολόγου-γλωσσολόγου κάνει μια μίνι επίδειξη των γραμματικών της γνώσεων σχετικά με τη σωστή χρήση της λέξης «πάραυτα».

 

 

Όπως μπορείς να διαπιστώσεις και μόνη σου, τα σχόλια της χρήστριας του Instagram είναι σβησμένα οπότε φαίνεται σαν η Θωμαή Απέργη να μιλάει μόνη της. Σε κάθε περίπτωση είναι απολαυστικό.