CELEBRITIES

Πάνος Ιωαννίδης: “Έχω μπει στο κρατητήριο για πολλούς λόγους”

NDP Photo Agency

Ο Πάνος Ιωαννίδης είναι σίγουρα ένας από τους πιο αγαπητούς σεφ που μάθαμε και αγαπήσαμε μέσα από τον μαγειρικό διαγωνισμό Masterchef και με τη γοητεία του έχει κερδίσει επάξια μια θέση στη λίστα με τους πιο όμορφους Έλληνες εργένηδες αυτή τη στιγμή. Έχει το δικό του προσωπικό στιλ και μπροστά στον τηλεοπτικό φακό δείχνει αυστηρός και απρόσιτος. Σε πρόσφατο συνέντευξή του αποκάλυψε πως έχει μπει στο κρατητήριο για πολλούς λόγους.

Το άλλοτε νεαρό αγόρι με το ατίθασο μαλλί και την καδένα στον λαιμό, όπως έχουμε δει σε χαρακτηριστική throwback φωτογραφία, εξομολογείται στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Καλά» πως στο παρελθόν για να βγάλει ένα μεροκάματο πέρασε από διάφορες δουλειές και πως αυτές ήταν και η αφορμή να περάσει από το κρατητήριο.

Throwback φωτογραφία: Ο Πάνος Ιωαννίδης του MasterChef με μακριά μαλλιά και αλυσίδα στο λαιμό

Συγκεκριμένα αναφέρει «Πουλούσα κάτι κοσμήματα. Ήρθε ένας αστυνομικός και μου λέει “τι κάνεις εδώ;”. Του είπα ότι πουλάω κοσμήματα. “Έλα μαζί μου μέσα, δεν έχεις άδεια”, μου είπε.

Συμπλήρωσε επίσης: «Παλιότερα ήμουν αυτό το άτομο που εε..φέρνει μέσα κόσμο στα μαγαζιά, δεν ξέρω αν υπάρχει αυτό μέχρι σήμερα, ας πούμε “κράχτης” και γι αυτό το λόγο πολλές φορές με είχαν μαζέψει».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency