CELEBRITIES

Είναι ζευγάρι ο Brad Pitt και η Kate Hudson; Ο Oliver Hudson δίνει την καλύτερη απάντηση στις φήμες

Τις τελευταίες μέρες, όλο και πληθαίνουν τα ξένα Μέσα που αναπαράγουν τις φήμες οι οποίες αναφέρουν ότι ο πρόσφατα χωρισμένος Brad Pitt βρήκε παρηγοριά και τον έρωτα μαζί στο πρόσωπο της επίσης ηθοποιού, Kate Hudson.

Μάλιστα, υπήρξαν μέχρι και δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η κατάσταση έχει προχωρήσει τόσο που ο Brad Pitt έχει ήδη μετακομίσει στο σπίτι της Kate Hudson, με τους δημοσιογράφους να επικοινωνούν με την οικογένεια της ηθοποιού και να προσπαθούν να λάβουν την πολυπόθητη επιβεβαίωση.

Κι ενώ η μητέρα της, Goldie Hawn, αρκέστηκε απλώς στο να γελάσει κοροϊδευτικά όταν ρωτήθηκε σχετικά, ο αδερφός της Kate, Oliver Hudson, έκανε κάτι πιο αστείο και αποστομωτικό παράλληλα. Έκανε μια ανάρτηση στα social media, σχολιάζοντας το δημοσίευμα περί μετακόμισης, στην οποία έγραφε τα εξής, κάνοντας εμφανώς πλάκα: “Ναι, είναι σκέτη κόλαση!!! Είναι εντελώς ακατάστατος! Πίνει μέσα από το μπουκάλι και αφήνει ανοιχτή την πόρτα όποτε πάει τουαλέτα. Κι αυτά είναι μόνο όσα συμβαίνουν στο ΔΙΚΟ μου σπίτι. Με αποκαλεί ήδη αδερφό κι έχει δημιουργήσει πρόβλημα μεταξύ εμού και του πραγματικού μου αδερφού, Wyatt, που πλέον δεν μου μιλάει. Επιμένει τα παιδιά μου να τον φωνάζουν “Θείο B”, ενώ έχασε το μικρότερό μου στη Santa Monica για δύο μέρες. Ευτυχώς που υπάρχει και το Amber Alert“.

Ενώ, συνέχισε στο ίδιο ύφος, γράφοντας: “Η μητέρα μου, δε, φλερτάρει μαζί του! Φοράει αυτά τα μικροσκοπικά ρούχα των 90’s και γυρίζει στο σπίτι τώρα;; Αλλά όλη τη μέρα! Ακόμα και στις 3 το μεσημέρι, πχ! Και ο μπαμπάς απλώς λέει: Εντάξει, είναι ο Brad Pitt!! Τέλος πάντων, δεν προχωράει καλά. Οπότε, Brad, ήρθε η ώρα να φύγεις φίλε. Θέλω πίσω τη ζωή μου, δικέ μου. Θα καπνίσω ένα ακόμη τσιγάρο και μετά θα εξαφανιστείς, ευχαριστούμε“.

Δικαίως η φίλη του Jamie Mizrahi, μετά από όλο αυτό το σόου, τον αποκάλεσε “ιδιοφυϊα”.