CELEBRITIES

Ρώτησαν τη Φαίη αν της λείπει ο Γιώργος και απάντησε. On camera.

Το να είσαι δημοφιλές πρόσωπο και να παντρεύεσαι είναι πολύ πιο εύκολα διαχειρίσιμο από το να χωρίζεις σε "κοινή θέα" και να πρέπει να διαχειριστείς όσο θα ακολουθήσουν, ειδικά αν έχεις παιδιά. Ωστόσο, αν υπάρχει αγάπη και ο στόχος για την προφύλαξη των παιδιών είναι κοινός, τότε τα πράγματα κυλούν πολύ πιο ομαλά, όπως στην περίπτωση της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.

Όταν πριν αρκετούς μήνες ανακοίνωσαν επίσημα σε εφημερίδα την απόφασή τους να χωρίσουν, σίγουρα ήξεραν ότι θα απασχολούσαν για καιρό τα Μέσα, όπως και έγινε. Όμως, ζήτησαν να γίνει η σεβαστή η ιδιωτικότητά τους για χάρη των παιδιών τους, εκείνοι συνέχισαν να έχουν καλές σχέσεις και μετά το διαζύγιο κι έτσι και αυτός ο γάμος πέρασε στην ιστορία.

Ωστόσο, χθες η Φαίη βρέθηκε σε εκδήλωση της οργάνωσης “Make a Wish” καθώς είναι πρέσβειρα του οργανισμού και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Αποκαλυπτικά” για την καθημερινότητά της, τα παιδιά της, την επιτυχία της εκπομπής της.

Στο τέλος, ο δημοσιογράφος τη ρώτησε ευθέως αν ο Γιώργος Λιάγκας της λείπει κι εκείνη -σε αντίθεση με ό,τι θα περίμενε κανείς- δεν απέφυγε ευγενικά να απαντήσει και αντ’ αυτού δήλωσε με ένα πλατύ χαμόγελο: “Ο Γιώργος είναι ο μπαμπάς μας”.