HOUSE TWENTY FOUR

Έμπνευση για το μακιγιάζ του ΣΚ: Ombre μάτια και χείλη

24 media

Μέσα σε όλα αυτά που υποσχέθηκα στον εαυτό μου τις πρώτες μέρες του 2018 ήταν α) να είμαι στην ώρα μου (όσοι φίλοι και γνωστοί διαβάζουν τώρα γελάνε) και β) να μη διστάζω και να πειραματίζομαι με όλα αυτά που βλέπω και μου κάνουν κλικ στον beauty κόσμο.  Κάπως έτσι, λοιπόν, αποφάσισα να εξελίξω τον ultra violet πειραματισμό μου,  που σου είχα δείξει σε προηγούμενο άρθρο, δημιουργώντας ένα total ombre ultra violet makeup look. Δείχνοντάς σου και δοκιμάζοντας, δηλαδή, τον πιο εύκολο τρόπο να υιοθετήσεις την ombre τεχνική στα μάτια και τα χείλη σε παστέλ ροζ και μωβ αποχρώσεις.

24 media

 

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson
 

How To: Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δημιουργήσεις μία απαλή, μεσαίας κάλυψη βάση για την  επιδερμίδα σου και να επιλέξεις τις αγαπημένες σου μωβ και ροζ αποχρώσεις για τα μάτια  και τα χείλη. Οι αποχρώσεις που θα διαλέξεις θα πρέπει να είναι ανάλογες την  έντασης που θέλεις να δημιουργήσεις στο συγκεκριμένο look σου. Εμείς προτιμήσαμε δύο σκιές για τα μάτια: μία απαλή ροζ και μία βιολετί και για τα χείλη δύο κραγιόν σε μωβ αποχρώσεις: ένα πιο σκούρο και ένα πιο ανοιχτό. (Μπορείς να χρησιμοποιήσεις εναλλακτικά το συνδυασμό κραγιόν- μολυβιού).

24 media

 

Μάτια: Πέρασε τη μωβ σκιά σε όλο το καπάκι του πάνω βλεφάρου σου (σαν να δημιουργείς ένα smokey eye)και στη συνέχεια πέρασε ένα touch με το ροζ χρώμα στο κέντρο τους. Δούλεψε τη ροζ απόχρωση πάνω στα μάτια σου μέχρι να γίνει η διαφορά τόσο έντονη, όσο θέλεις. Αν θέλεις, πέρασε ένα σκούρο μωβ μολύβι στις ρίζες των κάτω βλεφαρίδων σου για πιο έντονο αποτέλεσμα και ολοκλήρωσε με μερικές στρώσεις μάσκαρα.

24 media

 

Χείλη: Φόρεσε ως συνήθως την πιο σκούρα απόχρωση κραγιόν και στη συνέχεια, πέρασέ την πιο ανοιχτή στο εσωτερικό των χειλιών σου, αφήνοντας πάντα μία μικρή γραμμή (ως περίγραμμα) από την πιο σκούρα απόχρωση.

24 media

 

Έτοιμη! Τι λες θα δοκίμαζες ένα αντίστοιχο makeup look;

 

Μακιγιάζ: Μαρία Αγαλιώτη από τη σχολή Freddy Makeup Stage